Region

Svet

Gagi Đogani: Luna maltletira mene i Marka!

Denser Gagi Đogani je otkrio kakva je njegova ćerka Luna u trudnoći. Maltletira mene i Marka... Od momenta kad sam saznao lepe vesti sve mi se promenilo u životu, sve drugačije gledam.

Gagi Đogani: Luna maltletira mene i Marka! Screenshoot/Instagram




Denser Gagi Đogani otkrio je da je presrećan zbog trudnoće svoje ćerke Lune Đogani, kao i kakva je ona u drugom stanju.


- Presrećan sam zbog bebe. Luna je sada u četvrtom mesecu, radujem se svakog dana iznova. Non-stop sam sa Markom i njom, vidim da je presrećna i ispunjena skroz. Od momenta kad sam saznao lepe vesti sve mi se promenilo u životu, sve drugačije gledam. Ne mogu da verujem da će Luna biti majka, da ćemo imati princezu još jednu - rekao je Gagi Đogani.


- Nemam reči da opišem te prelepe osećaje na pravi način. Njena trudnoća me je preokrenula, drugačije gledam i rezonujem stvari. Mislim da ću biti odgovorniji i prema sebi i prema drugima. Verovatno će se i ona promeniti kad postane majka, mada već sada vidim da je drugačija dosta - ispričao je denser.



- Lunina i Markova ljubav je svašta prošla, bila je mnogo jaka pa je opstala i zaslužili su nagradu, bebu. Uživaju i sve je u najboljem redu. Luna je razmažena skroz, maltretira mene i Marka, a mi sve radimo od srca. Luna je naša princeza, bila je i dok nije bila trudna - rekao je Đogani za Blic.







Gagi je ispričao da se Lunin i njegov odnos značajno promenio, te da su u nikad boljim odnosima.

- Luna se promenila prema meni i to me jako raduje. Dosta vremena je bila u "Zadruzi" u poslednje četiri godine, nismo provodili vreme zajedno, a sada smo nekako mnogo bliži - rekao je Gagi Đogani i dodao:



- Brižnija je prema meni, svaki dan se čujemo i sve te lepe momente hoće da provede i podeli sa mnom. Zove me da idemo na večere, da budemo zajedno, što je za mene predivno. Sazrela je i to za kratko vreme.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>