Region

Svet

Slavica Ćukteraš o anksioznosti, razvodu i neostvarenoj želji!

Emotivna ispovest! Pevačica Ćukteraš o anksioznosti, razvodu i neostvarenoj želji za drugim detetom. Oglasila se na Jutjubu, pa je tom prilikom iskreno odgovarala na pitanja koja su joj fanovi postavljali.

Slavica Ćukteraš o anksioznosti, razvodu i neostvarenoj želji! Screenshoot/Instagram
- Sve što vas je do sada zanimalo, a da do sada nisam pričala javno, ispričaću vama – poručila je na Instagramu pevačica, a zatim se tačno u dogovoreno vreme uključila uživo i započela razgovor na razne teme.U početku, je otkrila da nosi broj 39, da joj najviše odgovaraju štikle ,,dvanaestice”, da voli da jede škembiće. Međutim, ubrzo je prešla i na daleko ozbiljnije teme, kao što su anksioznost sa kojom se borila, razvod, kajanje, kao i pitanje proširenja porodice."Verujte mi da je 60 odsto pitanja koja preskačem vezano za anksioznost. Nekom drugom prilikom ćemo pričati više o tome… Ali evo, načećemo tu temu. Mislim da sam sve rekla, kako čovek da se izbori sa tim, kome da se obrati… Rekla sam, pobedi se to, ali kad je prvi put, misliš da ćeš da umreš i da je to kraj sveta… Spasa ima! Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspla da pobedim anksioznost, možete i vi", rekla je Slavica, koja se tokom ovog obraćanja prisetila i samog početka karijere, kada je scenu i mikrofon smatrala ostvarenjem svih snova i ne računajući na probleme koje ova profesija može da donese."Ovo je jako zanimljivo! Maštala sam još kao dete da budem poznata, da se bavim muzikom, da pevam… Tako da, kada sam postala ovo što jesam, ostvarila sam sve svoje snove. Da snimam pesme, da budem na TV-u, da budem javna ličnost, ali drugačije je to izgledalo u mojoj glavi. Ipak, osećala sam se super", priznala je.


Slavica Ćuktraš se, inače, povukla sa scene kada je osnovala porodicu i dok je još bila u braku sa Avramovim." Povukla sam se, dosta mi je bilo svega, moj porodičan život je zahtevao da ne budem ovde, nego da budem tamo", nabrajala je ona razloge, svakako srećna što se ponovo vratila, pa i latila mikrofona.Na pitanje o emotivnom statusu kratko je rekla:

"Komplikovano je", na engleskom jeziku, a zatim i naglasila da će za Novu godinu biti u krevetu.Kad je dete iznervira, reaguje ,,kao i svaki roditelj”, priznala je kroz osmeh.


"Kao i svaki roditelj, poludim! Pokušam pričom, da ne bude dernjave, vriske, kako znaju deca da se bacaju…"O braku i deci sada razmišlja ovako:

"Brak ne više, taj ispit sam pala, a dete, sad sam nešto i matora za dete", promrmljala je pevačica. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>