Zadruga

Parovi

Potpuni haos u rijalitiju Zadruga! Svađe, šamari, urlanje! (VIDEO)

Zadrugari su imali priliku da se malo igraju i našale, ali izgleda je to u "Beloj kući" nemoguće... Potpuni haos u rijalitiju Zadruga! Svađe, šamari, urlanje! Ipak, ono što je u svemu tome nekako najodvratnije je ponašanje Miljane Kulić prema rođenoj majci!

Potpuni haos u rijalitiju Zadruga! Svađe, šamari, urlanje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


Najpre je Toma nasrnuo na Miljanu, pa su se svađale Dragana i Sanja, onda je Bora udario šamar Neci i dobio kaznu. U svemu tome i Kristijan je gađao Miljanu celom tortom, a kao “šlag na tortu” Miljana je nasrnula na rođenu majku.Dok su sedele u takozvanoj pušionici, Miljana je odjednom počela da se drsko obraća Mariji, a Nadežda je prva odreagovala:- Prestani da se svađaš sa majkom, Miljana. Prestani da urlaš na nju, zahvali se Bogu što imaš takvu majku, neko drugi bio odavno digao ruke od tebe - prekorila ju je odmah Nadežda.


Miljana nije slušala, te se dodatno razbesnela, šutnula sto i gađala Mariju.

- Da mi se više nisi obratila! Sram te bilo. Za mene ne postojiš više - vikala je Miljana na majku, a prisutni zadrugari skočili su na Miljanu i oštro kritikovali njeno ponašanje.- To ti je majka, ološu, sram te bilo - rekla joj je Aleksandra. 


Miljana se nije obazirala na kritike i viku već je uporno govorila da Marija nju ne treba da brani i da ne zna ni zašto je ulazila u rijaliti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>