Region

Svet

Prodaje se vila pokojnog pevača Šabana Šaulića!

Tragična pogibija legendarnog Šabana Šaulića pogodila je ceo region pre nešto manje od dve godine, a porodica koja se i dalje nije potpuno oporavila od velikog gubitka poslednjih meseci donosi važne odluke. Prodaje se vila pokojnog pevača Šabana Šaulića!

Prodaje se vila pokojnog pevača Šabana Šaulića! Screenshoot/Instagram

Luksuzna vila otvara rane i bolne uspomene na kralja narodne muzike, što je dodatni povod za prodaju. 


Jedna od njih je i prodaja luksuzne porodične vile na Dedinju u kojoj su Šaulići živeli poslednjih godina.

Kako naš izvor tvrdi, odluku da se porodična kuća proda donela je Goca Šaulić još pre nekoliko meseci, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo su je podržali u tome.- Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer ju je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija - priča izvor i otkriva da se luksuzna vila Šaulićevih procenjuje na preko milion evra.- Pored pokušaja da se njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko milion evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu - kaže izvor, i ističe da je Gocin plan da pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.


- Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci. 


To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić
- zaključuje izvor.
Vilu kupili pre šest godina

Šaulići su luksuznu vilu na Dedinju kupili 2014. godine, ali su se u nju uselili tek nakon što su je renovirali. Kako se tada pisalo, Goca i Šaban su u kupovinu i renoviranje vile uložili oko milion evra, a kuća koja će uskoro biti na prodaju poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum.


Evo koji HIT Šabana Šaulića je napisao konobar.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>