Region

Svet

Boda Ninković javlja: Stiže Deda Mraz! (VIDEO)

Boda Ninković, Jovica Tišma i ekipa saradnika sa kojom su realizovali album „Čudne reči“, poželeli su srećnu Novu godinu svojoj maloj publici novim animiranim videom za pesmu „Stiže Deda Mraz“.

Boda Ninković javlja: Stiže Deda Mraz! (VIDEO) Promo


“Poštovani dečji narode, stiže Deda Mraz!“ sa puno pozitivne energije poručuju Boda i Jocko i tvrde: „Svako ko je dobar bio, poklončić je zaslužio. Kad se čuje  - Ho! Ho! Ho! Svi će znati ko je to!A dok Deda Mraz ne stigne, Boda, Jocko i Ljuba vam poklanjaju super pesmicu za novogodišnji đuskanjac!”
I ne zaboravite ”poručuje društvance sa albuma “Čudne reči”:“Ne skidajte osmeh s lica, srećna Nova godinica!“
Originalne crteže za ovaj video uradio je Saša Gvozdenović a montažu potpisuje Vladimir Jakšić – Musa. Za pesmu “Stiže Deda Mraz” tekst je napisao Jovica Tišma, muziku i aranžmane uradio je Ljuba Ninković, a peva je, ko drugi nego – Boda Ninković! 


Album dečje muzike „Čudne reči“ objavljen je početkom novembra za izdavačku kuću Multimedia Music. 


Boda Ninković i Jovica Tišma, zajedno sa Ljubom Ninkovićem i sjajnom ekipom saradnika, osmislili su i snimili ovo važno, prelepo i zanimljivo izdanje sastavljeno od 13 „ozbiljnih pesama za decu“ namenjeno uzrastu od 6 do 9 godina.  „Čudne reči“ je otpevao Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi i Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao. Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.

CD  BODA - „ČUDNE REČI“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.Novogodišnji đuskanjac može da počne uz:  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>