Region

Svet

Nataša Bekvalac o nasilju i deci! Dača je divan partner meni u vaspitanju!

Pevačicu je u aprilu 2018. godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukić. Nataša Bekvalac o nasilju i deci! Dača je divan partner meni u vaspitanju, mi smo uvek na istoj strani, imamo jasne dogovore ko šta radi. 

Nataša Bekvalac o nasilju i deci! Dača je divan partner meni u vaspitanju! Screenshoot/Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je sinoć, 20. decembra, u emisiji "Hit Tvit" gde je, između ostalog, govorila o nasilju u porodici koje je nažalost i sama doživela.


- Da vam kažem, ja sam, čini mi se, čula da je od petka ubijeno tri žene, jutros još jedna. Sigurno je da nasilje postoji još više zato što smo zatvoreni u kući - rekla je pevačica.
- Moja deca nisu to doživela, nisu prisustvovala tome jer sam ja to poprilično brzo rešila, ali sigurno je da niko to ne doživljava dobro. Mnogo im više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju - dodala je Nataša.Podsetimo, Natašu je u aprilu 2018. godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukuć, sa kojim pevačica ima ćerkicu KatjuPevačica iz braka sa nekadašnjim vatrepolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a kako ističe, sa bivšim mužem sada ima strogo poslovan odnos zbog njihove ćerke.


- Viđaju se, naravno, ali pričamo o životu. Ne može on za petak ili subotu nešto ekstremno i drastično da uradi. On je divan partner meni u vaspitanju, mi smo uvek na istoj strani, imamo jasne dogovore ko šta radi. Od kada se rodila nas dve živimo zajedno i to ne može da se poredi sa trenucima koji su, znam, genijalni, sa ocem, ali on za to kratko vreme neće da se trudi da joj očita bukvicu kako nije bila dobra, nego će se truditi da joj dopusti sve što joj ja ne dopuštam. (smeh) - rekla je Nataša i dodala:
- Mislim, to je negde i prirodno, da mi pokvari sve ono što sam radila, ali neka im i taj ventil. Ne ljutim se ja, sve dok je ljubavi i pozitivne energije, i da tata pokvari, pa ne može da našteti nešto što ja napravim - rekla nam je Nataša jednom prilikom.


- Pa, strogo poslovan. (smeh) Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko. (smeh). Pa, ono... Kako si? (smeh) Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si. (smeh) - ispričala je ranije pevačica.
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>