Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 21. decembra do 27. decembra 2020. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi, novca, posla... Ako ste Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus

STRELAC

Hrana

Udri brigu na veselje – deviza je Strelaca u ovoj nedelji. Ni dva posto nećete voditi računa o tome šta jedete i kada jedete – uživaćete u hrani onda kada vam se i koliko vam se hoće. U prevodu – eto vama viška kilograma očas posla ako ne promenite nešto.

Ljubav

Ukoliko imate partnera, jedino o čemu je potrebno voditi računa jeste bilo koja vrsta flerta, koliko god da vi smatrate da je nešto bezazleno I benigno. Odnos sa dragim bićem je sada dobar I baš bi bilo fino kada bi to tako I ostalo. A neće ostati ukoliko vi krenete da nešto ludujete sa strane ili ukoliko prihvatate nečije začikivanje, sve u fazonu “A dobro, ovo je čisto zabave radi, samo se igramo….” Od igračke brzo bude plačke,pa da se ta “plačka” ne bi dogodila u ovoj ili u sledećoj nedelji – iskulirajte malo. Slobodni Strelčevi – vi možete da se igrate I da u toj igri uživate. I da flertujete do mile vam volje.

Posao

Početkom nedelje budite nešto oprezniji prilikom dogovora, bavljenja papirološkim pitanjima ili tokom obavljanja obaveza – možete propustiti neki mali, ali bitan detalj I posle gubiti vreme na ispravljanje I rešavanje ove situacije. Ok, rešićete – nije problem u tome, ali bolje je da ne trošite svoje vreme I živce ako to nije neophodno. Generalno gledano – prilično ste zadovoljni u ovom trenutku. Nije sve savršeno I bajno, ali ide u onom pravcu koji vama odgovara. I nastavite tako, samo polako I sa osmehom na licu.

Novac

Nešto ćete propustiti da platite, pa ćete se posle nervirati. Mogući manji gubici novca.

Zdravlje

Drugi deo sedmice vam donosi pojačan umor, tromost I potrebu da što više odmarate.

 

JARAC

Hrana

Bolje raspoloženje, bolji apetit. Vi nećete biti neumereni, već ćete pre jesti sa većim zadovoljstvom i više uživati u hrani. Doduše, neki od vas će pojačati i konzumiranje slatkiša, ali obzirom na to da vam se ovo retko dešava….neće biti posledica po vašu kilažu….

Ljubav

Ako ikako možete – što manje komplikujte bilo kakve situacije u vašim emotivnim relacijama. Isto tako – bilo bi lepo da povremeno prećutite, čak i kada su vam reči bukvalno na vrh jezika. A zašto ? Pa zato što partner (naglašenije u prvom delu sedmice) kao da čeka samo trunčicu da bi mogao da « izlije » svo nezadovoljstvo i frustraciju na vas. I uopšte nije bitno da li ste vi krivac za nezadovoljstvo voljene osobe, njoj je potrebno da nađe « žrtvu » a vi ste baš pogodna meta za to. Slobodni Jarčevi – pokrenuli ste se prema nekom, ali još uvek niste zadovoljni rezultatima i kako se to odvija. Biće ih, budite strpljivi.

Posao

Vaše ideje jesu dobre ali možda trenutno još uvek nije vreme za njih. Ili makar nije trenutak da o njima pričate, osim onom krugu saradnika ili prijatelja kojima istinski verujete. Za sada analizirajte i razrađujte, a od januara sledeće godine – biće prostora da ovo i realizujete. U međuvremenu – nemojte biti nestrpljivi po nekim pitanjima, pogotovo ako je reč o dogovorima ili papirologiji. Rešićete svakako, samo možda ne u prvom pokušaju. U ovoj sedmici vam stižu važne vesti I dokumenta koja očekujete.

Novac

Sredinom nedelje imaćete više troškova. Čuvajte novac.

Zdravlje

Mogućnost prehlade.

 


VODOLIJA

Hrana

Mesec je u vašem polju hrane početkom ove sedmice, što znači da će vaš apetit jako varirati. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promenljivo tokom ovog perioda. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

Ljubav

Venera i Mars su dobri prema vašem znaku. Prva planeta vam donosi emotivne šanse, ljubav od drugih ljudi. Druga vam donosi aktivnost, živost i pokret. Zajedno – strast. Koristite prilike ili ih stvarajte – i jedno i drugo sada možete. Ukoliko ste zauzeti – sa voljenom osobom ćete čas imati dobar odnos I komunikaciju, čas naporne razgovore I otežanje. Kada bi partner hteo da se drži lakih tema, vama bi to u potpunosti odgovaralo. Ali neće, malo malo – pa ode na neka pitanja koja biste vi najradije preskočili. Iskreno, I vas neke situacije u vezi vašeg partnerstva muče, ali nemate volje niti želje da se bakćete time.

Posao

Nemojte da se začudite ukoliko se u ovoj nedelji budete osećali totalno zakucano. To ne znači da se neće dešavati pozitivne situacije, jer hoće. Ne znači da se neće pronaći rešenja za sve probleme, jer hoće. Samo ćete vi imati osećaj umora i konstantne borbe što će vam crpiti energiju i donositi da se povremeno i psihički osećate teško i statično. Ova nedelja vam jeste naporna, ali ne znači da njenim rezultatima nećete biti zadovoljni. Hoćete, ali ćete se povremeno pitati zašto mora baš ovako teško.

Novac

Iako novac konstantno dolazi, vaši troškovi sredinom nedelje lepo rastu.

Zdravlje

Mogućnost prehlada.

 


RIBE

Hrana

Raspoloženje vam početkom nedelje baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj meri uticati na vaš apetit. No, kako se budemo bližili kraju sedmice, osećaćete se sve bolje…Pokušajte da pojačate unos namirnica bogatih gvožđem…

Ljubav

Strpljenje vam neće biti jača strana tokom ove nedelje, pogotovo u njenom prvom delu. Neke stvari verovatno preuveličavate I uopšte nije važno da li se one vezuju za partnerstvo u kojem ste ili za neki drugi životni segment – poenta je u tome da ćete biti nervozni I da se to može odraziti na kvalitet odnosa u kojem ste. Dobro je što je partner trenutno hladnije glave I što će, nadam se – umeti da na pravi način ishendluje vašu potrebu za dramom. Slobodne Ribe – neko pokazuje jasne namere da vam se približi. S jedne strane vam sve ovo prija, a sa druge – niste sigurni koliko je pametno upustiti se u ovu priču.

Posao

Pred vama je jedna aktivna radna nedelja iako vi za tolike aktivnosti sada možda baš I niste psihički u potpunosti spremni. No, pošto je situacija takva kakva je – duboko udahnite I spremite se da protrčite kroz ove dane. Do sredine nedelje će verovatno biti kulminacija dešavanja, a nakon toga – verovatno će stress krenuti da opada I da se situacija smiruje. Očekuju vas I neke lepe vesti I informacije koje ste možda dugo čekali a nekima od vas se smeši I ponuda koju bi ozbiljno trebalo razmotriti.

Novac

U ovoj nedelji vas troškovi baš jure….

Zdravlje

Prehlade, meteoropatske reakcije.


 

Želite veće grudi? Prirodni načini da ih povećate!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom


>