Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period od 21. decembra do 27. decembra 2020. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju ljubavi, novca, posla... Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus






OVAN

Hrana

Promene u ishrani pozitivno bi se odrazile I na to kako se osećate, pa i na vaš imunitet. Svakako bi vam više prijala lagana hrana, ali ne znam koliko je to izvodljivo u ovim zimskim i pretprazničnim danima. U svakom slučaju – makar pokušajte.

Ljubav

Saturn I Jupiter iz polja prijatelja, društvenosti I ostvarenja želja počinju da “maze” Ovnove, dok Venera lepim trigonskim aspektom daje podsticaj I pali vatre I vatrice. Za slobodne je ovo skroz ok jer sada imaju lepe šanse da se pokrenu, a čak I da to ne urade – drugi će se pokrenuti prema njima. Prva polovina nedelje je baš fina za akcije tog tipa. Zauzeti – komunikacija vam je I dalje čas dobra, čas baš I ne – ali oko onih najbitnijih stvari uspevate da se dogovorite. Strast sada fino funkcioniše, oboje ste bolje raspoloženi I umete da prijatno iznenadite jedno drugo. Nije loše, a vi učinite da bude još I bolje.

Posao

Planirali ili ne planirali da budete aktivni nedelju dana pred novu godinu – isto vam se hvata. Iznenadiće vas situacije I nateraće vas da I kroz ovu nedelju protrčite. S jedne strane – imaćete više nego dovoljno energije I elana za sve. S druge – prvu polovinu nedelje ste nervozni za sve pare, pa uz to još I malo impulsivni I sve ostalo što uz to ide – pa gledajte da ne napravite neki problem. Dakle, pred vama je jedna živa nedelja koja može doneti dobre rezultate. Ok, I nerviranja ali I to je za ljude.

Novac

U ovoj sedmici trebalo bi da bude nekih finih finansijskih iznenadjenja.

Zdravlje

Lepo ćete se energetski istrošiti, zato gledajte da za vikend odmorite “za sve pare”.

 






BIK

Hrana

Od drugog dela sedmice ste skloni gurmanlucima I pojačanoj upotrebi začina. S druge strane – vaš probavni sistem vam s vremena na vreme šalje signale da ne preterujete. Mogli biste da pokušate – konzumirajte hranu koju volite, ali onu koja ima manje masnoće I kalorija.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – u dobrom je odnosu prema Marsu, partnerskoj planeti – pa će verovatno biti više zajedničkih aktivnosti I akcija, bolje ćete se I brže dogovarati I postojaće neka življa I opuštenija energija između vas dvoje. S druge strane – ta Venera u Strelcu nije tip energije koji vama u potpunosti odgovara, pa može povremeno dovoditi do toga da ste malo “umorni” od nekih priča, planova, dešavanja I da biste radije svoju ustaljenu mirnu kolotečinu sa partnerom. Slobodni Bikovi – može biti nekih interesantnih pričica I dešavanja, čisto da se oraspoložite I da vam malo “prostruji” adrenalin.

Posao

Brinete se zbog nekih poslovnih situacija koje su tek nagoveštene za početak naredne godine I ne znate kako će se to odraziti na vaš status. Za sada nemate pravih razloga za zabrinutost, ali je evidentno da će do nekih promena zaista doći. Nadređeni u ovoj nedelji mogu biti teži nego što inače jesu I negde sredinom sedmice možete od njih dobiti informacije koje vam se ne dopadaju ili razgovor koji vam neće prijati. Pokušajte da ne shvatite ovo suviše lično, I oni su u nekoj svojoj bezveze fazi.

Novac

Nije loša nedelja za finansijska pitanja. Samo – regulišite šta imate od računa I obaveza.

Zdravlje

Stići će vas I mentalni I fizički umor kako nedelja bude odmicala.

 






BLIZANCI

Hrana

Blizanci mogu biti u nekom čudnom, napetom I nervoznom stanju tokom ove sedmice. E sad – ništa strašno, takva stanja dođu I prođu, ali ovog puta kod vas bi mogla doneti da frustracije “davite” hranom. Ako možete – izbegavajte mesne prerađevine, neće prijati vašem stomaku.

Ljubav

Dok Venera tranzitira kroz vaše polje partnerstava sigurno je da ćete od strane dragog vam bića dobijati lepe signale, osmehe I vedrinu. Druga je stvar što ste vi trenutno pomalo okupirani brigama – neke od njih se vezuju za poslovno materijalnu sferu, a druge čak mogu ići I na partnersku stranu. I u jednom I u drugom segmentu vas nešto “žulja” po mozgu – ima li razloga za tako nešto ili ne, pokazaće vreme. Slobodni Blizanci – otvorio se period za vas u kojem se nove osobe mogu pojavljivati, zanimljive I vama inspirativne. Samo je problem u tome koliko ste vi sada čisti od prethodnih ljubavi I spremni na novo.

Posao

Osećate da se mnogo toga dešava ispod površine u poslovnom segmentu I nije vam jasno na koju će stranu ta dešavanja izbiti I šta će doneti, prouzrokovati. Neki od vas su već počeli da prave nove planove, da bukvalno sebi otvaraju “odstupnicu” ukoliko stvari krenu u neželjenom pravcu. No, svakako je da vam trenutna atmosfera ne prija. Dobijate ili otkrivate informacije koje će vam pomoći da sve složite u svojoj glavi. Neko se u ovoj nedelji može ponuditi da vam pomogne, prihvatite savete ili podršku.

Novac

Da ste prezadovoljni – I niste, ali ipak imate neku sigurnost.

Zdravlje

Čuvajte se prehlada.

 






RAK

Hrana

Pritegao vas nešto umor početkom ove sedmice, a ni raspoloženje vam baš nije na vrhuncu. Sada se možete malo tešiti hranom, pogotovo u noćnim satima – a ovo potonje će samo dodatno pojačavati apetit. Pokušajte da se tešite voćem I povrćem a ne grickalicama, slatkišima I masnom hranom.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite preemotivni I osetljivi I verovatno ćete na potpuno isti način I izaći iz nje. Da li imate konkretan razlog za to kako se osećate – to verovatno samo vi znate, a moguće je da vam je ovo samo jedan čudan period koji vam ne donosi stabilnost u glavi. Sredinom nedelje bićete nešto nervozniji – tada pokušajte da imate više razumevanja I tolerancije za partnera, a što se vas lično tiče – nemojte dramiti bez preke potrebe. Slobodni Rakovi – otvoreni su vam interesantni kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, kolega, pa čak I preko poslovnog segmenta. Uživaćete u komunikaciji sa nekim.

Posao

Ovo ne bi trebala da bude loša poslovna sedmica po vas, iako će jednim delom u njoj postojati napetost, žurba, pa čak I mogućnost kratkotrajnih, ali burnih momenata sa saradnicima I šefovima. Tu napetost, žurbu I tenziju pokušajte da hendlujete koliko je to u vašoj moći I više se fokusirajte na povoljnosti I dobre prilike, jer će I toga biti u popriličnoj meri. Ukoliko ste privatnik – ova sedmica vam daje širenje posla I nove klijente. Ukoliko niste – dobijate dobre poslovne ponude I bitne informacije ili papire.

Novac

Pronaći ćete rešenja za neke finansijske nedoumice ili opterećenja.

Zdravlje

Regulišite ishranu. Mogućnosti za manje prehlade.




Mesečni horoskop za januar PRVI i DRUGI deo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>