Style

Ljubav

Sudbinske promene! Oni će najviše biti pogođeni vladavinom Vodolije!

Dugo očekivano Doba Vodolije, opevano u brojnim pesmama, nastupa 21. decembra 2020. godine i potpuno će promeniti odnose u astrologiji. Sudbinske promene! Oni će najviše biti pogođeni vladavinom Vodolije!

Sudbinske promene! Oni će najviše biti pogođeni vladavinom Vodolije! Svet Plus





Poslednja ovako velika konjukcija dve najveće planete Sunčevog sistema dogodila se 17. jula 1623. godine, dok su obe planete boravile u sazvežđu Raka.

O koliko velikom astrološkom događaju se radi, svedoči podatak da je upravo u to vreme otac moderne fizike Galileo Galilej došao do svojih najvećih otkrića.

Saturn ulazi u Vodoliju 17. decembra, a Jupiter 21. decembra, što će stvoriti konjukciju ove dve planete i Doba Vodolije.




OVAN

Ovnovi su slobodni i nezavisni, ali Doba Vodolije podstiče ih da stvore i ojačaju emotivne odnose i razvijaju se uz zajednicu. Pronađite ljude koji vas inspirišu i pozitivno utiču na vas – pred vama je čarobno životno putovanje.




BIK

Očekuje vas veliki uspeh, jer ste spremnid a preduzmete rizik i sledite svoje srce, uprkos zakonima logike. Izlazite iz zone komfora, što će se naročito pozitivno odraziti na vaš profesionalni život.



BLIZANCI

Očekuje vas prosvetljenje na duhovnom nivou – proširujete granice. Uspećete da pronađete unutrašnji mir i proširite vaše znanje i optimizam. Nastavite da istražujete i otkrivate nove puteve života.




RAK

Pokušajte da radite na svom samopouzdanju, emocionalnom stanju i finansijskom prosperitetu. Uprkos izazovima i unutrašnjim sukobima, otvoriće se pred vama čitav jedan svet novih mogućnosti.







LAV

Novo doba Vodolije motivisaće Lava da otkrije slobodu u ljubavi i strasno se zaljubi. Oni koji su u vezi, obnavljaju strasti i bliskost. Ako ste slobodni, otvorite um i srce i očekuju vas uzbudljivi susreti.




DEVICA

Očekuju vas novi poslovni projekti, ali i povećan nivo odgovornosti. Morate zapamtiti da sve ima svoju cenu, i ličnu i psihološku. Potražite nove načine da organizujete svoju svakodnevicu kako biste ostvarili sve što želite.



VAGA

Tokom Doba Vodolije više ćete sanjati i maštati, a najlepše promene očekuju vas na polju ljubavi. U 2021. godini bićete izuzetno snalažljivi. Ljubav će vas motivisati da ostvarite viziju svog života. Budite fokusirani i marljivi kako biste ostvarili svoje snove.




ŠKORPIJA

Doba Vodolije podstiče Škorpiju da preispita i vrati se u svoju prošlost. Vratićete se u detinjstvo, kuću, porodicu. Tražićete prekinute veze koje treba povezati. Pokušajte da ispravite svoje problemei pronađete unutrašnju smirenost i stabilnost.








STRELAC

Doba Vodolije vas poziva da se opredelite za velike životne promene. Slušajte ljude od kojih nešto možete naučiti, povežite se sa njima i nastavite da koračate ka svom cilju.



JARAC

Izlazak Jupitera i Saturna iz kuće Jarca doneće vam olakšanje. U Doba Vodolije uštedite novac i prihvatite dobre mogućnosti koje će se pojaviti iznenada.




VODOLIJA

Očekuju vas sjajne vizije, ispunnjenje svrhe i mogućnosti. Preuzmite izazove i proširite svoju perspektivu kako biste na dobar način sačekali promene koje vam život donosi.




RIBE

Oslobađate se rana iz prošlosti i toksičnih veza. Spremni ste da radite na sebi i dajete više ljubavi svom unutrašnjem biću. Vi ste to zaslužili!


Mesečni horoskop za januar PRVI i DRUGI deo.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>