Svet

Region

Da li je prepoznajete? Mišel Fajfer proglašavana za najlepšu ženu sveta!

Mnogi glumci često se za potrebe uloge toliko transformišu da ih je teško prepoznati. Da li je prepoznajete? Mišel Fajfer proglašavana za najlepšu ženu sveta čak šest godina zaredom!

Da li je prepoznajete? Mišel Fajfer proglašavana za najlepšu ženu sveta! Screenshoot/Instagram





Mnogi glumci često se za potrebe uloge toliko transformišu da ih je teško prepoznati.

Na njihovim licima mogu se videti različite scenske maske koje je sigurno teško nositi na dugim setovima…


I prelepa glumica Mišel Fajfer ponela je vrlo specifičnu masku za potrebe uloge u filmu “Stardust” iz 2007. godine, kada je glumila vešticu Lamiju koja ima čak 5.000 godina.



“Preobražaj u Lamiju. Mislim, pogledajte ovu umetnost! Hvala talentovanoj ekipi koja me je učinila ovako zastrašujućom”, napisala je nedavno 62-godišnja Mšel na Instagramu uz nekoliko fotki na kojima zaista izgleda neprepoznatljivo.








Da bi je ovoliko transformisali šminkeri su morali da je šminkaju duže od četiri sata svakog dana, a njena kosa je bila sakrivena pod silikonskom navlakom, a zatim joj je stavljana seda perika. Inače, iako je celi svet decenijama doživljava kao lepoticu, Mišel je jednom otkrila da nije uvek bilo tako.



“U detinjstvu sam hodala kao patka i imala sam ogromna usta. Zvali su me blatnjava kornjača”, otkrila je ona.






Glumica koja je šest godina zaredom proglašena za jednu od 50 najlepših žena sveta, kaže da u mladosti sebe uopšte nije smatrala lepom.








“Jedino do čega mi je danas stalo jeste da starim dostojanstveno, onako kako priroda nalaže. Ne želim da izgledam zategnuto i upeglano kao neka voštana figura”, istakla je Mišel Fajfer.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/objektiv.rs

Povezane vesti:


>