Region

Svet

Mia Borisavljević čeka drugo dete: Pevačica u trećem mesecu trudnoće!

Mia Borisavljević i njen partner i kolega Bojan Grujič čekaju drugo dete. Pevačica je u trećem mesecu trudnoće. 

Mia Borisavljević čeka drugo dete: Pevačica u trećem mesecu trudnoće! Screenshoot/Instagram


- Istina je. U trećem sam mesecu trudnoće - rekla je Mia za Telegraf.Podsetimo, Mia i Bojan već su roditelji devojčice koja je dobila ime Ema.


Mia Borisavljević i njen suprug Bojan važe za jedan od najzgodnijih parova na estradi, što i ne čudi kada se zna da važe za sportske tipove kojima odlazak u teretanu nije strana stvar. Ovog puta oni su otišli i korak dalje, pa su pokrenuli biznis sa kapsulom za vežbanje. 


"Unutar kapsule je najnormalnija traka za trčanje, sa infracrvenim zracima i vakumom. Efekat koji se postiže u ovakvoj spravi je prosto neverovatan. Ideja je bila da to bude moje, da dođem kući treniram, ali predomislili smo se kada smo videli da nije samo za kućnu upotrebu i da se postižu odlični rezultati", pojasnila je zgodna pevačica. Za svoj top izgled ima samo nekoliko pravila, pored fizičke aktivnosti kojoj je posvećena od svoje 15. godine. 


"Ne nikako je da ne jedem noću, nikad nisam pila gazirano i jela u nekim nenormalnim količinama. Ali volim da jedem slatkiše, pite i peciva, u suštini treniram da bih mogla da jedam slatkiše", i zaključila je da sve što je previše rigorozno nije dugotrajno, psihički je zamorno i postiže se samo gori efekat.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>