Region

Svet

Darko Lazić ne može sebi da oprosti što mu je otac otišao na operaciju!

Pevač je neutešan nakon očeve smrti! Darko Lazić ne može sebi da oprosti što mu je otac otišao na operaciju! Bez obzira na komplikacije, verovao je da će se njegov otac oporaviti.

Darko Lazić ne može sebi da oprosti što mu je otac otišao na operaciju! Screenshoot/Instagram






Pevač Darko Lazić ne može da dođe sebi nakon što mu je u nedelju ujutru preminuo otac Milan.

Kako je folker bio izuzetno vezan za njega, vest da se situacija nakon operacije želuca iskomplikovala i da je pao u komu, Darka je potpuno šokirala. Iako je verovao da će izaći iz svega kao pobednik, to se, nažalost nije desilo. Milan je preminuo u ranim jutarnjim satima, a kada su iz bolnice kontaktirali porodicu Lazić i saopštili im tužne vesti, nastala je prava drama.



Slomljeni smo, teško nam je!

Darko Lazić podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu snimak na kojem se vidi kako sa ocem Milanom svira harmoniku, a ovaj video raznežio je i najtvrđa srca. - Nikako sam. Mami je isto jako teško. Kao i svi normalni ljudi, takvi smo i mi kad nam neko umre, teško nam je - izjavio je Lazić tokom jučerašnjeg dana.



- Darko se samo držao za glavu i ćutao, nije mogao da veruje šta se dešava. Vest da mu je otac umro ga je načisto paralizovala. Kada je posle nekoliko minuta došao sebi, zaplakao je i počeo da psuje, govoreći kako život nije fer - kaže izvor „Alo!“.



Laziću je trenutno najveća podrška verenica Marina, koja na sve moguće načine pokušava da ga oraspoloži, jer Darko navodno sebe krivi za očevu smrt.


- Kada je Milan video kako njegov sin izgleda nakon operacije želuca, rešio je da se i sam podvrgne istoj intervenciji. Kuburio je sa viškom kilograma, a uz Darkovu podršku, on se lakše odlučio da ode na operaciju. Nakon poziva iz bolnice i informacije da je preminuo, folker je rekao svojoj verenici da sebi nikada neće oprostiti što je nagovorio oca da ode na operaciju i da se plaši kako će njegova majka sada sve ovo pregurati - otkriva izvor „Alo!“.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>