Lepota

Ljubav

Soda bikarbona i kokosovo ulje za mlado lice! Rezultat za oduševljenje!

Mešanjem ove dve namirnice možete da dobijete zaistia iznenađujuće rezultate. Soda bikarbona i kokosovo ulje za mlado lice! Rezultat za oduševljenje! Pogledajte kako se koristi!

Soda bikarbona i kokosovo ulje za mlado lice! Rezultat za oduševljenje! Svet Plus

Umesto da trošite novac na skupe preparate za čišćenje lica, sa samo dva sastojka koja već imate kod kuće pokušajte da očistite svoje lice! Reč je o kokosovom ulju i sodi bikarboni. Ove dve namirnice su sigurne za primenu jer ne sadrže razne toksine ni hemikalije.

 

Zajedno kokosovo ulje i soda bikarbona vrlo dobro utiču na lečenje akni, crvenila i ožiljaka i uklanjaju višak prljavštine i mrtve ćelije na površini kože. Soda bikarbona sadrži amfoterno jedinjenje koje potpomaže pravilnu pH ravnotežu, a to je od velike pomoći pri lečenju akni. Spomenimo i kako kokosovo ulje leči i hidrira kožu, smanjuje crvenilo, deluje antibakterijski i hrani kožu.Maska od kokosovog ulja i sode bikarbone

 

Za osetljivu kožu napravite takavu razmeru da stavite više kokosovog ulja od sode. Uveče pre spavanja stavljajte ovaj piling na kožu ako želite večno mlad i blistavi ten. Sastojke izmešajte i jednostavno nanesite na suvu ili mokru kožu, pa nežno masirajte kružnim pokretima. Nekoliko minuta ostavite smesu na licu i kasnije isperite.
Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/dnevno.hr

Povezane vesti:


>