Region

Svet

Massimo Savić ruši granice! Koncert koji spaja stvarno i virtualno!

Massimo Savić ruši granice! Koncert koji spaja stvarno i virtualno! U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show će biti dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka će se pobrinuti da publika kod kuće učestvuje u još neviđenom spektaklu.

Massimo Savić ruši granice! Koncert koji spaja stvarno i virtualno! Promo
Koncert Massima 10. decembra 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski biti će zapamćen kao prelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime,  Music Time u saradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom Vam predstavlja prvi koncert popularne muzike koji će se održati na dve platforme - u stvarnom i virtualnom svetu.U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show će biti dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka će se pobrinuti da publika kod kuće učestvuje u još neviđenom spektaklu.
U prodaji je ograničen kontingent od samo 200 sedećih ulaznica s kojima posetioci mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom, kao i ulaznice za virtualni koncert. 


Virtualne ulaznice omogućuju svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s porodicom ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre muzike imaće jedinstveni pristup ovom spektaklu.

"Počastvovan sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče. Učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 200 posetilaca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledaoce kod kuće prirediti poseban show. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svedočiti istoriji. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici" - rekao je Massimo.
ŠTA JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?


Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i učestvovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma

●       Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih delova sveta 

●       Virtualnu ulaznicu kupujete OVDE, sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj

●       Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link za direktno uključenje u virtualni koncert 

●       Jednim klikom spajate se u live prenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!

●       Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovinu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem... Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin. 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>