Ostalo

Smeno

Mašina za veš vam je puna dlaka kućnog ljubimca? Postoji rešenje!

Svi oni koji imaju psa ili macu znaju kako je teško izboriti se sa dlakama! Mašina za veš vam je puna dlaka kućnog ljubimca i vaše kose? Postoji rešenje!

Mašina za veš vam je puna dlaka kućnog ljubimca? Postoji rešenje! Screenshoot/Instagram
Da li se i vi mučite da očistite vlakna koja se lepe za odeću i trošite toliko vremena uklanjajući ih nakon svakog pranja iako ste oprali odeću? Srećom, za ovaj problem postoji rešenje, a trik je u običnim vlažnim maramicama.
Kako funkcioniše trik sa maramicom?

Uzmite nekoliko vlažnih maramica i stavite ih u mašinu zajedno sa vešom. Tokom pranja maramica će se okretati na različitim stranama i skupljati sitne dlačice kose, krzna ili vune. Tako će odeća izaći čista, a maramica će prikupiti sva neželjena vlakna koja ostanu na odeći.

 

Kako odabrati maramice?

Uzmite u obzir nekoliko pravila za najbolji efekat: Maramica treba da bude čvršća kako se ne bi pocepala. Ne birajte maramice jake arome. Ne koristite iste maramice dva puta. Posebno su dobre antibakterijske maramice. Ne koristite više od 2-3 maramice za jedno pranje.

Ostali trikovi za efikasno pranje veša:

Stavite 2 tablete za pranje posuđa u mašinu za veš i pustite je praznu da radi na 60 ° C da biste je povremeno čistili od bakterija i prljavštine. Da biste povratili belinu stvari, dodajte nekoliko tableta aspirina. Stavite nekoliko kockica leda u mašinu kako biste ispravili zgužvane komade odeće. Stavite kuglu napravljenu od aluminijumske folije da izbegnete naelektrisanje odeće.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/balkanspress

Povezane vesti:


>