Region

Svet

Irfan Mensur o borbi sa korona virusom: Bio sam veoma teškom stanju!

Glumac Irfan Mensur o borbi sa korona virusom! Bio sam veoma teškom stanju! Malo neverovatno, ali prosto kao da se neko poigrava sa nama. I šta da vam kažem, sve je išlo nabolje, ja sam nekim 14,15 dana bio na kiseoniku, 24 sata - rekao je Irfan.

Irfan Mensur o borbi sa korona virusom: Bio sam veoma teškom stanju! Screenshoot/Instagram
Poznati glumac Irfan Mensur je imao korona virus, zbog čega je bio i hospitalizovan. On je o svojoj borbi sa COVID-om 19 pričao u intervjuu za portal Nova.rs i naveo da bolest uopšte nije naivna.
- Ja sam na Bežanijsku kosu došao iz Niša u prilično teškom stanju i prvih pet, šest dana, pravo da vam kažem, ja sam se opraštao. Opraštao sam se tako što sam na neki način bio ljut na sebe što nekim ljudima nisam izgovorio lepe stvari koje sam trebao da im kažem. Međutim, kako je prošlo tih 5,6 dana, tako je počelo da biva bolje. Malo neverovatno, ali prosto kao da se neko poigrava sa nama. I šta da vam kažem, sve je išlo nabolje, ja sam nekim 14,15 dana bio na kiseoniku, 24 sata - rekao je Irfan i nastavio:- Nisam došao do onog najgoreg i onda su shvatili da moji parametri idu ka boljem i ,naravno, odlučili da me posle nekih 15, 16 dana pripreme za kućnu izolaciju. S tim što mi i dalje dolazi patronažna sestra i što su mi propisali kad u koje vreme pijem koje vitamine, kada pijem koje antibiotike i tako dalje. Ipak ono zbog čega bi trebali da se zabrinemo jeste činjenica da ustvari čak i ti ljudi toliko učeni i toliko posvećeni još uvek ne znaju sve o virusu. Jer nekome oporavak do pune snage i punog radnog optimuma traje 20 dana, a nekome traje i do nekoliko meseci - rekao je glumac.Irfan je sada negativan na koronu, ali je u izolaciji.


- Ja se još uvek nisam vratio poslu. Još uvek sam u kućnoj izolaciji. Juče sam primio veliku poruku od načelnice Bežanijske kose, koja je vodila računa o meni i koja mi je poslala poruku kada je videla moje poslednje rezultate. Ona je rekla da smo došli do jedne blaže norme i velikim slovima mi je na kraju poruke napisala PROŠLI STE. Znači to su dve najlepše reči koje sam ikada dobio. Dakle, ja sam prošao, ja sam prosto možda bio predodređen za neki odstrel, ali sam prošao - rekao je glumac i dodao:
- Sa porodicom se naravno čujem. Sa porodicom se viđam na nekoliko metara, ne prilazimo se jedni drugima. Ja sam negativan, ali moramo biti oprezni jer još uvek se mnogo stvari ne zna. Čak imam i antitela, međutim, isto tako niko još uvek ne zna koliko ta antitela traju. Da li traju sedam dana, 15 dana, nekoliko meseci - naveo je on.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Nova.rs

Povezane vesti:


>