Region

Svet

Pesma koju je Ceca Ražnatović odbila! Nastala je kada je Arkan ubijen!

Stihovi su jako teški! Pesma koju je Ceca Ražnatović odbila! Nastala je kada je Željko Ražnatović Arkan ubijen! "Sanjam da si opet tu", napisao je Milić Vukašinović.

Pesma koju je Ceca Ražnatović odbila! Nastala je kada je Arkan ubijen! Screenshoot/InstagramPoznato je da su najveći domaći rokeri svojevremeno pisali megahitove poznatim narodnjacima, a najviše napisanih hitova zasigurno broji Milić Vukašinović.


Upravo on malo posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana napisao pesmu "Sanjam da si opet tu" želeći da je otpeva baš Ceca Ražnatović, ali se to nije desilo.


Kako je roker tada izjavio, Ceca navodno nije želela da snimi ovu numeru.

- Marini Tucaković nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom. Međutim, Ceca je uvezana sa Marinom Tucaković i tako dalje i onda je tu bila borba jer Marini nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom jer sam ja radio i tekstove i muziku, a ona je pisala tekstove samo na gotovu muziku. Rekao sam joj: 'Evo ti sve moje pesme, ako ti možeš bolje tekst da sklopiš i napraviš bolje od mog, onda slobodno nastavi'. Marina i još nekoliko njenih saradnika uticali su na to da se moja saradnja sa Cecom u poslovnom smislu ne nastavi - rekao je Milić Vukašinović u jednom intervjuu.


Pesmu "Sanjam da si opet tu" je na kraju snimila Jovana Tipšin.

"Slike polako nestaju,
sećanje polako bledi,
u meni se ništa ne menja,
samo kosa polako sedi.

Sanjam da si opet tu,
da ti usne poljubim,
sanjam da si opet tu,
još jednom da te zagrlim."


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>