Zadruga

Parovi

Dragana Mitar: Maja i Janjuš su se tukli non stop! Nije htela kod psihijatra! (VIDEO)

Bivša zadrugarka Dragana Mitar jedna je od retkih koji su do detalja upućeni u odnos između Maje Marinković i Marka Janjuševića, otkrila je ono što bivši ljubavnici na sve načine pokušavaju da sakriju. Maja i Janjuš su se tukli non stop! Nije htela kod psihijatra!

Dragana Mitar: Maja i Janjuš su se tukli non stop! Nije htela kod psihijatra! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Dragana Mitar je otkrila koliko ima istine u priči da je Maja telefonom maltretirala Janjuševu suprugu, koliko puta je policija intervenisala u Majinom stanu, ali i da li će se bivši ljubavnici ponovo pomiriti.


Kod Maje Marinković i Janjuša je problem to što im se priča i dela ne poklapaju. Dok su bili u tajnoj vezi, on mi se žalio da ga Maja proganja i uznemirava, ali mu to nije smetalo da redovno odlazi kod nje. Viđali su se u stanu koji je Maja iznajmila samo za te svrhe - počinje Dragana priču za „Alo!“ i dodaje da je veliki problem u njihovoj vezi bila obostrana ljubomora.


 Nisam videla ljubomorniju osobe od Maje, uvek je pravila dramu kada on izađe sa društvom, pogotovo ako se tu nađu i devojke. Čak je i policija morala da interveniše zbog njih - kaže Dragana i dodaje:- Te noći kad su se potukli intervenisala je policija i napravila je zapisnik. Oni su imali običaj da budu u njenom stanu, da se potuku, pa dođe policija i onda sutradan ponovo budu zajedno. Rekla mi je tada da ju je udario i stiskao, a verovatno mu je ona zviznula šamarčinu, to tako ide kod njih. Nisu čisti ni on ni ona - priča Dragana i otkriva zbog čega je Janjuševa supruga morala da zove policiju.


 Maji je smetalo što je Janjuš tražio da budu u tajnoj vezi jer mu supruga ne bi dozvolila da viđa ćerku. Njegova žena Ena ju je prijavila za uznemiravanje jer ju je neko zvao sa skrivenog broja i groktao. Maja je išla u policiju i dala je izjavu tim povodom - rekla je Dragana i dodala da je Maja često finansirala Janjuša.- Janjuš se kockao dok je bio van rijalitija i tražio je novac od Maje. Ona mu je davala, ali joj je on vratio poštom. Njihov odnos od početka do kraja nije bio dobar. Htela sam da joj pomognem i predložila sam joj da ode kod psihijatra jer to nije sramota. Ona je to, naravno, odbila. Njoj bi najbolje bilo da se ne pomiri s njim i da nađe nekog slobodnog. Videla je šta je uradila Janjuševoj ženi, to isto može njoj sutradan da se desi - završila je Dragana.

Podsetimo, kontroverzan par došao je u žižu javnosti nakon iznošenja prljavog veša njihove veze u pomenutom rijalitiju. Javnost ne prestaju da šokiranju svojim izjavama.
 A u "Zadruzi":

Nakon što ju je Marko Janjušević Janjuš dva puta isterao iz sobe za rehabilitaciju, Maja Marinković odlučila je da pobegne iz "Zadruge". Ona je otišla do kapije, a zatim i u ekonomsko dvorište. Kada je videla da tu ne može, odlučila se na očajnički potez.


Maja je upala u apartman Kulićki i pokušala da pobegne preko ograde u dvorištu.Obezbeđenje i Miljana Kulić uleteli su i skinuli je sa ograde, a ona je nastavila da jeca. Potom su se zadrugari okupili oko nje i počeli da je teše, a zatim su pozvali Janjuša da je smiri.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>