Region

Svet

Region

Serija Pevačica prva epizoda premijerno u februaru!

Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala. Serija "Pevačica" prva epizoda premijerno u februaru na Super Star kanalu!

Serija Pevačica prva epizoda premijerno u februaru! Screenshoot/Instagram
Završeno je snimanje serije „Pevačica“ koja prati živote, karijere i izazove sa kojima se suočavaju mlade pevačice na svom putu ka uspehu u šou-biznisu. Već tokom priprema, serija koja se realizuje u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas zaintrigirala je javnost i medije u Srbiji jer bavi misterioznim ubistvom, svetom estrade i magije.


Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala. Međutim, uz novu ljubav i život u gradu, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, na rasvetljavanju slučaja radi i privatni detektiv koji u svojoj istrazi otkriva iracionalni svet magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele. Nataša Drakulić, ekskluzivno je otkrila kada i na kom kanalu ćemo premijerno gledati prvu epizodu serije, koju je ocenila, kao verovatno njoj najdražu koju je do sada snimila.


 

Serija KOSTI - treća epizoda: Buka i bjes! (VIDEO)
– Požurili smo da bismo stigli sve da završimo do premijere koja je planirana za 1. februar naredne godine na kanalu Superstar. Prezadovoljna sam onim što smo uradili, smatram da smo “pokidali”. Pevačica će biti nešto potpuno novo i drugačije – poručila je Nataša, koja sa timom serije “Ubice mog oca” od 11. decembra kreće da radi na petom ciklusu ovog krimi trilera.
Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>