Style

Ljubav

Mesečni horoskop za decembar: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Mesečni horoskop za decembar 2020 godine. Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Strelčevi, Venera je u vašem znaku pa se kaže ljubav je u vazduhu... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u decembru!

Mesečni horoskop za decembar: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus




STRELAC

POSAO: Iako je većinom retro Merkur tokom meseca, dobar je mesec za novac i pokretanje posla. Saradnja sa Jarcem, Ovnom ili Vodolijom može doneti uvećanje budžeta, posebno ako se budete aktivirali na polju komunikacija. Druge nedelje meseca možete očekivati poboljšanje na polju finansija. Oni koji se bave turizmom neka obrate pažnju na papire u trećoj nedelji meseca. Menadžeri u ovom znaku mogu i te kako da naprave dobar posao i zarade veliki novac. Strelčevi koji rade ili planiraju odlazak u inostranstvo bolje je da stanu bar do 25 u mesecu, posle toga mogu da očekuju bolje aspekte i putovanje.

LJUBAV: Venera je u vašem znaku pa se kaže ljubav je u vazduhu. Tu ste sada bar koliko toliko zaštićeni, možete da računate na lep period posebno ako ste slobodni i tražite sebi idealnu ljubav. Krećite se više u društvu ljudi koji su putnici, avanturisti ili istraživači, tu ćete naići na osobu koja vam odgovara. Ukoliko ste u braku, onda na vas utiče retro Merkur koji vas opominje na sve što se dogodilo u prošlosti i na zadatke koje niste rešili vezano za brak. Sada je vreme da se stabilizujete. Kraj godine je dobar za put, zajedničke planove u novoj godini.

ZDRAVLJE: Morate da poboljšate cirkulaciju. Krećite se iako je hladno, kišovito ili snežno, vi morate da pojačate svoj imunosistem. Spa centri su idealni za ovaj znak.




JARAC

POSAO: Ovo je period gde Jarčevi ulaze u prelazno doba. Retro Merkur će vas uznemiriti, dati nejasnoće u komunikaciji sa saradnicima, poslovnim partnerima. Naravno da morate pokazati stabilnost i pokrenuti se na najbolji način. Ulaskom Venere u Strelac imaćete više šanse da sarađujete sa ljudima ,,otvorenog uma”, gde morate iskoristiti tu saradnju. Mars u Škorpiju ulazi 9. decembra pa će i vama dati snagu, moć volje, veće samopouzdanje da se otisnete u nove projekte ili stvarate plan za novu godinu. Novac vam je otežan tokom prve polovine meseca, dok ćete imati iznenadni dobitak, baš onda kad se najmanje nadate. Saradnja sa Škorpijom može da donese velike planove, projekte ali i uvećan budžet. Osobe iz znaka Vodolija ili Ribe mogu pružiti posao ili saradnju poput kreativnog rada u okviru psihologije, alternativnih znanja, parapsihologije.

LJUBAV: Da li ćete uću u vezu ili ne to samo zavisi od vas. Teško vas je osvojiti a još teže zadržati. Strelac vam je neko sa kim možete biti vrlo srećni ili bar zadovoljni. Sa Bikom imate strast koja će trajati kratko, dok ćete sa Devicom imati razmenjivanje misli, reči ali i ono što je teško i vama i njoj a to su emocije. Ako ste u braku ili vezi razumećete jedni druge.

ZDRAVLJE: Moraćete da obratite pažnju na višak masti u organizmu, posebno na jetru koja je osetljiva. Problem varenja, nadimanja stomaka može se rešiti manjim večernjim obrocima. Uglavnom, zdravlje je dosta stabilno.




 




VODOLIJA


POSAO: Decembar je mesec koji donesi susrete i sastanke za dalji plan u radu. Važno je da imate sistem rada i da ste okrenuti svojim idejama. Imaćete u jednom trenutku mnogo ponuda, možda se nećete moći odlučiti kojim putem da idete, ali u tome vas sprečava retro Merkur koji se nalazi u polju prijetelja i saradnika iz inostranstva. Sačekajte da se taj aspekat završi i brže ćete postići cilj od drugih. Mars u vašem desetom polju od 9. decembra daće rešenja, ali i dobru zaradu, pa čak i brzu zaradu tamo gde niste očekivali. Imate pojačanu intuiciju kada su planovi u pitanju, verovatno ćete savetovati i druge, ali ipak najbolje zadržite za sebe. Dolazi vreme rada, velikih organizacija poslova, saradnje sa inostranstvom.

LJUBAV: Prava priroda Vodolije ide ka samoći. Često ste umorni od drugih, posebno od osoba koje su posesivne. Ali imate iznenadni susret u jednom društvu na samom početku meseca. Osoba će vas sigurno oduševiti i rođena je u znaku Strelac. Možda se odvažite pa negde otputujete. Strelac bi bio idealan u ovom trenutku jer vas opušta od svih vaših opterećenja koja imate tokom dana. Oni koji su u braku mogu biti puni razumevanja za napor koji ulažete da uspete u zajedničkom životu, ali ipak pazite na taj retrogradni Merkur koji više pravi nesporazum nego istinsku svađu.

ZDRAVLJE: Morate da se bavite duhovnim vežbama. Psihofizička relaksacija je nešto što vam je potrebno kao imperativ. Ne zapostavljajte odlazak na kontrolu kod specialiste, ultrazvuk, poseta stomatologu ili ginekologu.





RIBE


POSAO: Odličan mesec koji daje velike šanse Ribama da budu uspešne sa svim idejama, namerama. Rad na polju intelekta, trgovine, putovanja, turizma. Imate snage i ambicije da radite sa više od dvadesetak osoba, saradnika, koji moraju da podrže vaše ideje, planove. Ovo je često aspekt i onih koji menjaju posao, prelaze na bolju poziciju. Čuvajte se retro Merkura ako idete u inostranstvo kako ne biste izgubili ili negde slučajno ostavili dokumenta. Od kraja godine spremajte se za nove projekte koje najverovatnije završavate u narednim mesecima.



LJUBAV: Partnerski odnos u braku može biti u nekom trenutku nepodnošljiv zbog ljubomore partnera na vaš posao i preokupiranost. Tu ćete morati napraviti rez ili jednostavno razovarati o svemu da ne dođe do raskida zbog trivijalnih stvari. Ako ste slobodni, imate dobru energiju sa sa Lavom, Bikom, Ribom ili Škorpijom. Koristite svoj šarm, lepotu, osmeh kako biste dobili ono što želite, a ljubav možete naći na poslu, osoba koja dominira, predvodnik ili turistički vodič.


ZDRAVLJE: Skloni ste virusima, prehladama. Povedite računa o organima na glavi, posebno su sinusi osetljivi. Ribama prija lagana ishrana, toplija voda za piće, nikako gazirani sokovi ili veštački šećeri.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>