Zdravlje

Ljubav

Apel stručnjaka! Tečnost za ispiranje usta ključna u borbi protiv korone!

Apel stručnjaka! Tečnost za ispiranje usta ključna u borbi protiv korona virusa. Sredstva za ispiranje usta koja sadrže sastojak cetilpiridinijum-hlorid mogu smanjiti čestice korona virusa u ustima.

Apel stručnjaka! Tečnost za ispiranje usta ključna u borbi protiv korone! Svet PlusVoda za ispiranje usta mogla bi pomoći u zaštiti od smrtonosnog virusa, otkrili su naučnici.

Sredstva za ispiranje usta koja sadrže sastojak cetilpiridinijum-hlorid mogu smanjiti čestice korona virusa u ustima.

Hemikalija ima "virusoidni efekat" što može pomoći usporavanju stope zaraze, otkrili su naučnici sa Univerziteta u Kardifu.Jedan brend vode za ispiranje usta učestvovao je u tromesečnoj studiji, koja je objasnila kako antiseptička voda za ispiranje usta može biti ključna u borbi protiv virusa.

 

Oprez! Ovo je broj kilograma koji smete skinuti u toku jednog meseca!

Kako je bolovati od akutne šizofrenije?! Glad, nesanica, isprepletene misli...

Ginekologija: Medicinska sestra otkriva bizarne tajne ovog posla!Kako voda za ispiranje usta 'ubija' mikroorganizme?


Različite vrste sredstava za ispiranje usta imaju različite načine ubijanja bakterija, prema dr Ričardu Poloku, hirurgu implantatoru sa posebnim interesovanjem za terapiju TMZ.

Na primer, vodonik-peroksid za ispiranje usta ispira ostatke iz usta "mehurićima", rekao je on.- Poznato je da vodeni ozon ubija 99,99 posto mikroba - rekao je dr Polok za Ekpress.co.uk

Vodonik-peroksid koji se može kupiti vrlo jeftino u svim apotekama - može se razblažiti prema uputstvima na bočici kako bi se stvorila oralna suspenzija koja je vrlo efikasna kod zubnih infekcija i koja se preporučuje za oralno ispiranje u stomatološkim ordinacijama.

Koristimo vodonik-peroksid kako bismo dezinfikovali usta i smanjili rizik od bakterija kao standardnu praksu za higijenu zuba.
Ali, najbolji način da izbegnete zarazu korona virusom je da ostanete kod kuće i izbegnete druženje sa drugima.

Takođe je presudno redovno pranje ruku, nošenje zaštitne maske za lice kad god je to moguće, kao i održavanje socijalne distance.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE  
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>