Region

Svet

Edita Aradinović razlupala auto i demolirala stan bivšem!

Edita Aradinović razlupala auto i demolirala stan bivšem! Pevačica je to sama priznala u poslednjem intervjuu, objasnivši kako je prošao njen bivši emotivni partner, sa kojim je bila u vezi pre više godina.

Edita Aradinović razlupala auto i demolirala stan bivšem! Screenshoot/Instagram




- Imala sam izliv besa, ali sam bila u pravu u potpunosti, bila sam povređena. Bivšem dečku sam razlupala automobil, da ne kažem demolirala. I ceo stan sam mu razlupala, pobacala stvari sa trećeg sprata kroz prozor. Da sam imala vremena, verovatno bih sve u besu iseckala, ali nisam stigla - ispričala je Edita Aradinović za "K1".


Mimo toga, Aradinovićeva priznaje da nema sreće u ljubavi, te da joj muškarci ne prilaze i ne udvaraju joj se.

- Nije da se žalim, ali tako je. Ne prilaze mi. Ne zalazim u to šta je razlog, ali ja se ne bunim, dobro mi je i ovako - dodala je uz osmeh pevačica.










Podsetimo se, Edita Aradinović već nekoliko meseci uživa u vezi sa političarem Andrejom Bajecom koji je predsenik Narodne stranke u opštini Vračar.

Njih dvoje svoju ljubav kriju od očiju javnosti, a najveći razlog za to jeste to što je Andrej još uvek u zakonitom braku sa suprugom, sa kojom ima sina.

- Edita i Andrej su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su uplovili u vezu. Odlučili su se da vezu kriju od očiju javnosti zato što je Bajec još uvek zvanično u braku, ali sa suprugom ne živi pod istim krovom. Pored toga, sinu nije predstavio novu izabranicu i to je jedini razlog što se kriju - priča izvor.



Edita je srećna i ispunjena pored Andreja koji joj pruža mnogo pažnje i pomaže joj u karijeri.

- Nakon što su ih nedavno uslikali paparaci na njenom nastupu, Andrej je okačio njihovu zajedničku fotografiju, ali su ostali pri stavu da ne pričaju javno o vezi ni jedno ni drugo dok se on ne razvede i ne upozna sina sa njom. Edita je pored njega veoma srećna, svakodnevno je obasipa pažnjom i daje joj podršku. Aktivno učestvuje u njenoj karijeri i pomaže joj u svemu - kaže izvor.

Edita tada nije želela da komentariše detalje o svom privatnom životu i natpise da je u vezi sa oženjenim političarem.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>