Zadruga

Parovi

Vuk Mob u besu uputio jezive pretnje! Grkljane ću vam prerezati!

Vuk Mob u besu uputio jezive pretnje! Poklaću vas sve na spavanju, grkljane ću vam prerezati! Uzeću nož i samo ubodem prvog, drugog, trećeg, paf-paf, bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.

Vuk Mob u besu uputio jezive pretnje! Grkljane ću vam prerezati! Screenshoot/Instagram




Vuk Mob pre samo nekoliko dana napravio je potez koji je zgrozio naciju crtanjem kukastog krsta, simbola stradanja i krvoprolića nedužnih ljudi tokom Drugog svetskog rata, a sada ponovo šokira izjavama koje upućuju na incident koji bi možda mogao da ugrozi živote zadrugara..



Reper je, nesvestan kamera oko sebe, prilikom veće buke u spavaćoj sobi vidno izrevoltiran prepirkama i koškanjem koje se događalo pred njim, izjavio jezive pretnje. Njegove brutalne reči su zabrinule gledaoce i navele ih da sumnjaju da je njegova izjava i te kako ozbiljna. Snimak na kojem u besu izjavljuje da će zadrugarima redom prerezati grkljane postao je viralan.




 




- Pobiću vas na spavanju. Uzeću nož i samo ću da priđem i ubodem u grkljan. Prvog, drugog, trećeg, četvrtog, paf-paf. Šta je, miševi, samo lajete, a ne smete ništa da uradite. Ja ću vam pokazati ko je ko - bez imalo srama izjavio je reper nakon skandaloznog crtanja kukastog krsta.


Nakon što je izgovorio da će ih sve pobiti, Vuk je počeo da se smeška, očigledno ne shvatajući šta je sve uradio i izgovorio u poslednjih nekoliko dana. Ovakvo ponašanje i ove skandalozne pretnje naišle su na brojne negativne komentare, mnogi pišu da ne prepoznaju repera, te da je on potajni psihopata.


- Kao da mu nije dovoljno što je crtao kukasti krst, sad još poziva i na klanje. Dajte, ljudi, izbacite ga, on ne zna šta priča. Žalosno je što se jedan tako mlad dečko bavi stvarima u koje se očigledno ne razume. Vuk ne shvata koliko će se ovakvo njegovo ponašanje odraziti na njegovu karijeru.Možda u budističkim zemljama ovaj simbol i dalje budi mir, sreću i lepe emocije, ali u zemlji u kojoj se desila "Krvava bajka" svastika iliti kukasti krst ne može i nikad neće biti ništa više od simbola stradanja miliona nedužnih ljudi. Podsetnik na najveće zlo koje je zadesilo planetu. Kukasti krst užasan je simbol u svesti naroda u Evropi i nema nikakve veze sa srećom i blagostanjem, a u kulturi zapadnjaka on je simbol Nacističke partije pre Drugog svetskog rata i tokom njega - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.









Kristijan: Verujem u numerologiju, govorio sam petak, dan za metak, i tada sam i primio metak



Kristijan Golubović je zadrugarima okupljenim u pabu ispričao da veruje u numerologiju, pa naveo nekoliko primera iz života koji su ga naterili na to.

- Kada sam bio mali, stalno sam govorio petak, dan za metak. Tri puta su pucali na mene u petak u martu. Najgori je 19. Posle nekoliko godina upoznajem devojku, oženio sam se njom u zatvoru, tehnički brak. Cirkus, spektakl u Zabeli, limuzine, haos. Prodao stan, pumpali joj usta, budžili je. Znam da nema perspektivu, nisam je voleo toliko, bio je tehnički brak. Dupla Riba u horoskopu, najgori znak. Otvara moj crtež, vidi rupu, piše 19. mart. Otvora moje crteže, vidi ruku, piše 19. mart 1999. Ja kažem: "Pazi, Kristijane". A nju sam upoznao 2004, tako nešto. Slušaj ovo, ona pita šta znači ovo, ja kažem da je tad ispaljeno 20 metaka na mene, na taj datum, a ona kaže da je rođena na taj dan i da je tad napunila 20 godina - govorio je Golubović.









Toma i Nadežda obmanuli javnost


Paula Hublin istakla je da nije zaljubljena u Tomu Panića iako u poslednje vreme sve više zajedno provode noći, izjavljujući da joj je drag bez obzira na sve, na šta je Panić kulturno ponizio, ali i otkrio da on sa Nadeždom Biljić ima tajni plan.

- Ona je dete, uopšte je ne shvatam ozbiljno. "Ko sa decom spava, upišan se budi", odmah sam to rekao. Neke stvari mi nisu jasne, ali je u duši dete, glumi nešto. Zahvalio bih se Nadeždi što mi je poslala stvari i sve što mi treba - rekao je Toma, dok su zadrugari ostali šokirani činjenicom da Panić i Biljićeva imaju tajni plan.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>