Region

Svet

Đole Đogani nije čestitao Luni trudnoću, a evo i zašto!

Luna uživa u trudnoći i rešila je da zbog bebe okrene novi list! Stavlja tačku na skandale i golotinju! Stric Đole Đogani nije čestitao Luni trudnoću, a evo i zašto!

Đole Đogani nije čestitao Luni trudnoću, a evo i zašto! Screenshoot/Instagram
Đole Đogani otkrio je zbog čega svojoj bratanici Luni Đogani nije čestitao trudnoću.


Od kada je Luna Đogani izašla iz rijalitija oni nisu u kontaktu, ne viđaju se i ne čuju, pa je Đole Luninu trudnoću čestitao samo jednom članu svoje porodice.

- Nisam u kontaktu sa Lunom. Ona otkad se vratila, otkad je izašla iz "Zadruge", nismo se ni čuli ni videli, to je to. A čestitao sam mom bratu Gagiju, budućem dedi - rekao je Đole.- Njemu sam čestitao, sa njim sam u kontaktu, sa Lunom nisam. Sa Anabelom isto nisam u kontaktu... Samo sa Gagijem - dodao je Đole u emisiji "Pitam za druga".


Podsetimo, Luna uživa u trudnoći i jedva čeka da postane majka, a kako nam je rekla, zbog nove uloge rešila je da okrene novi list i stavi tačku na skandale i golotinju.

- Ne želim da rizikujem niti da se osećam neugodno. Previše sebe sam pokazala u svim izdanjima, nema potrebe sada da glumim neku ribetinu u nekim haljinama, a trudna sam i čekam dete - rekla nam je Luna ranije i dodala:- Mislim da sad nekako ta uloga da moram da se uozbljim, da nema više sakndala, nema više golotnje, nema više tih gluposti, postajem žena, majka i moram tako da se ponašam.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>