Region

Svet

Slavica Ćukteraš: Tanja mi nikad nije delovala jako! Pozitivno me iznenadila!

Pevačica Slavica Ćukteraš, otkrila je u kakvim je sada odnosima sa koleginicom i pružila joj podršku! Tanja Savić mi nikad nije delovala jako, uvek je bila nesigurna, sve što radi! Pozitivno me iznenadila!

Slavica Ćukteraš: Tanja mi nikad nije delovala jako! Pozitivno me iznenadila! Screenshoot/Instagram
Pevačice Tanja Savić i Slavica Ćukteraš važile su za velike rivalke između kojih je vladala još veća netrpeljivost. Na pitanje da li su i dalje u lošim relacijama, pevačica kaže da su u korektnom odnosu. 
- Oni će uvek dobijati isti odgovor od mene. Nema tu druženja, da smo mi prijateljice, ali imam lepo mišljenje o njoj. Dobar je čovek, samo naše energije ne mogu da se podudare za neko druženje. S nekim ne možeš da se uklopiš - rekla je Slavica u jednoj emisiji.

Ona se dotakla i Tanjine borbe za sinove i istakla da joj je tada pružila podršku. Kao majka sam osetila potrebu da joj pružim podršku, pružim pomoć. U ovakvim momentima treba pružati neku reč, da zna da nije sama. Jako me je pozitivno iznenadila jer je sve to stoički izdržala. Bori se za svoju decu, nije mi ličila na takvu osobu. Sama sebe je osvestila, kad ti tako život zada udarac. Ne, uopšte mi nije delovala jaka. Uvek je bila nesigurna, sve što radi, ali to su verovatno godine - otkrila je Ćukteraš.

Podsetimo, mnoge kolege su stale u odbranu Tanje Savić nakon što joj je njen suprug oduzeo decu. Javno su je podržale i uputile pomoć u ovoj teškoj borbi i poručile joj da ne odustaje.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>