Region

Svet

Boris Novković predstavio je novi singl i spot Dinamit! (VIDEO)

Boris Novković predstavio je novi singl i spot Dinamit, drugi singl kojim najavljuje novi studijski album. Boris je napisao muziku i tekst, a aranžmanom je upotpunio Hrvoje Prskalo, i pesma neodoljivo podseća na stare Borisove hitove. 

Boris Novković predstavio je novi singl i spot Dinamit! (VIDEO) Foto: Raul Brzić
Pop rock zvuk, Borisov prepoznatljiv vokal i ljubavna tematika recept su za uspeh Dinamita. Boris je spot snimio u društvu atraktivne plesačice Valentine Walme,  a za režiju i montažu zaslužan je Raul Brzić."Pesma je sama po sebi zapravo autobiografska. Kad bi me neko pitao da u nekoliko reči opišem sebe, svoj karakter i pogled na život, pustio bih mu ovu pesmu. Dinamit govori o mom načinu života, mojim pogledima na svet koji su pomalo romantični i neopterećeni ozbiljnim stvarima koje nas tek čekaju u životu. Živim na svoj način i to sam opisao u pesmi gde se provlače ljubav i strast kao sastavni deo mog života.", rekao je Boris Novković i dodaje:

  "I u muzičkom smislu pesma Dinamit me opisuje nakon dugo vremena, uz zahvalnost svim mojim prethodnim producentima koji su doveli do toga da trajem 35 godina, mogu reći da sam u Hrvoju Prskalu pronašao izuzetno kvalitetnog saradnika. On je oslobodio jednog duha iz mene te sam se opustio i vratio svojim prvim muzičkim energijama rock and rolla. Novi album ne nosi nikakvu dozu kalkulacije i ova pesma najbolje ga opisuje.", objasnio je Boris.  Početkom godine Boris Novković počeo je da priprema novi studijski album koji je najavio pesmom Moj grad nastaloj u izolaciji. Stihove je napisao jedne noći tokom izolacije u kojoj se našao celi svet usled globalne pandemije, a grad Zagreb je zadesio i zemljotres. Nove pesme dokaz su da trenutna situacija odlično utiče na Borisovu kreativnost, a Dinamitom nastavlja svojoj publici otkrivati šta ih očekuje na novom albumu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>