Region

Svet

Kladionice izgubile milione zbog pobede Katarine Živković

Kladionica „Maksbet“ je jedina tokom finala „Farme“ omogućila igračima da prognoziraju ko će poslednji izaći sa imanja u Lisoviću, i to joj se obilo o glavu. Te večeri pretrpeli su milionske gubitke zbog, kako sumnjaju, „dojave“ o pobedniku, odnosno velike verovatnoće da se čak šest sati pre proglašenja znalo da će pevačica trijumfovati.

Kladionice izgubile milione zbog pobede Katarine Živković



Živkovićeva je tog dana bila ubedljivo najslabije kotirana od šestoro finalista sa kvotom 10. A onda je najednom došlo do velikog obrta. Iznenada su počele da na nju stižu uplate sa ogromnim svotama.

"Nešto posle 18 časova u našu kladionicu je došao čovek i uplatio na Katarinu 50.000 dinara iako je kvota bila 10. Nedugo potom pojavilo se još nekoliko ljudi koji su na njenu pobedu davali između 15.000 i 50.000 dinara. Onda smo počeli da postepeno obaramo kvotu, a kada je posle dva sata već pala na 1,3, ponovo je došla ista ona osoba s početka i na pobedu pevačice uložila 100.000 dinara. Ta situacija je za sve nas bila totalno neprirodna, jer je Katarina važila za apsolutnog autsajdera. Kladionica je zbog svega što se izdešavalo pretrpela veliku štetu i ogroman gubitak" - ispričao izvor iz „Maksbeta“.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>