Region

Svet

Jana oprostila koleginici: Iskoristi moje mane, je trebao biti moj hit!

Oprostila koleginici! Pevačica Jana Todorović je u poslednjem intervjuu progovorila o sukobu koji ima sa dve koleginice: Stojankom Novaković Stojom i Svetlanom Sekom Aleksić. Iskoristi moje mane, je trebao biti moj hit!

Jana oprostila koleginici: Iskoristi moje mane, je trebao biti moj hit! Screenshoot/Instagram





- Ovu sa kojom ne pričam, poštujem, cenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, ja bih prišla i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta. Zasmeta i kakve pesme pevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lepa žena sa skoro 50 godina. Šalim se - izjavila je pevačica za "Svet", a potom se osvrnula na situaciju u kojoj je Aleksićeva navodno uzela njene pesme:

- Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sećam koje su sve pesme bile, znam za "Iskoristi moje mane", "Farbaću kosu plavu" i ne znam šta još beše. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pesme uzete iako sam dala novac za iste.







- Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dve smo stavile tačku na to. Sad smo skroz okej. Tada me je sve to mnogo zabolelo jer ja nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovek. Da mi je kompozitor rekao da su neke moje pesme kod Seke na slušanju, ja ih sigurno nikad ne bih uzela dok mi ona lično ne bi rekla da odustaje od njih - dodala je Jana.

 - Posle toga smo Seka i ja pričale. Bio je neki kratak razgovor. Rekla mi je da to nije bilo do nje, da je menadžer to uradio - zaključila je.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>