Ljubav

Style

Zašto muškarci varaju: Odgovori iz prve ruke!

Zašto muškarci varaju? Da li je samo seks prevara ili pod tim možemo da smatramo vrelo dopisivanje i muvanje? Šta dovodi do prevare? Dosada, zasićenje, osveta? Toliko pitanja, a malo odgovora...

Zašto muškarci varaju: Odgovori iz prve ruke! Svet Plus

Da li ste nekada bile prevarene? Da li znate taj gorak osećaj kada saznate da neko sa kojim ste delili sve i mislili da je on taj, završio u postelji druge žene? Da li je moguće preći preko prevare, jer, složićete se, nije toliki problem fizički kontakt, koliko njegova potreba za nekom drugom?

 

Da li je samo seks prevara ili pod tim možemo da smatramo vrelo dopisivanje i muvanje? Šta dovodi do prevare? Dosada, zasićenje, osveta? Toliko pitanja, a malo odgovora.

 

Savetnici za ljubavne veze, psiholozi i ostali eksperti potrudili su se dam sa naučne strane dočaraju da je to u ljudskoj, tačnije u muškoj prirodi, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

Pitali su muškarce: „Da li ste nekada prevarali devojku?“ „Ako jeste, kažite nam iskreno razlog?“ Anketa je bila anonimna, a ovo su njihovi odgovori:


1. “Jedne noći devojka mi je došla i priznala da me je prevarila. Izašao sam besan iz stana, našao sa prijateljima, napio se kao nikad u životu. Na kraju sam se čuo sa devojkom sa kojom sam se ranije muvao i završili smo kod nje u stanu. Sledeći dan sam raskinuo sa svojom nevernom devojkom. Bio sam i ja neveran te noći, ali mislim da je zaslužila”.
 
2. “Viđao sam se i družio sa jednom devojkom i potpuno sam odlepio za njom. Međutim, kako ništa od nas nije bilo, smuvao sam se sa drugom devojkom. Posle par meseci izašao sam sa drugom u grad i tamo sam sreo tu devojku. Nakon par pića i njenog priznanja da je pre bila zaljubljena u mene, veče smo završili seksom naravno! Jednostavno nisam mogao da odolim jer toliko sam želeo i čekao na taj trenutak! Kako sam se osećao posle toga? Ne baš najbolje, iako je seks bio sjajan! Prvo: izgubio sam svoju devojku, a drugo: sa ovom "devojkom iz snova" nisam ostao, jer jednostavno nemam ista shvatanja više! Ne varajte momci, budite iskreni, lakše je i bolje!"

 

3. “Jednostavno trenutno nisam sposoban da imam seks samo sa jednom devojkom! Dosadno mi je! Možda jednog dana kada se zaljubim i potpouno me očara, biću veran”.
 
4. “Možda je ovo što ću ispričati kliše, ali šta da radim kada je tako! Relativno skoro otišao sam na proslavu 10 godina mature i video sam svoju bivšu devojku sa kojom sam se zabavljao u gimnaziiji. Zadnji put smo se  videli pre 7,8 godina kada smo raskinuli. Piće, atmosfera, sećanja doveli su nas do kreveta! Ne bi ništa loše bilo u tome da ja već dugo nisam bio u vezi i planirao da zaprosim devojku. Nostalgija me je ubila to veče, šta da radim! Kajem se, ali to neće vratiti i ispraviti stvari!"
5. “Prevario sam devojku na letovanju. S obzirom na to da ona nije mogla da pođe sa mnom, a krenuo sa drugovima na Zakintos, proveo sam se baš ludo u svakom smislu. Piće, izlasci, zgodne devojke…I pogađate šta je bilo! Zašto sam to uradio iako imam divnu devojku kuću? Zato što smo mi muškarci kreteni!"


6. “Upoznao sam devojku sa kojom sam u početku više voleo da provodim vreme nego sa svojom devojkom. Veza nam je zapala u kolotečinu i često smo se svađali. Ne pravdam se, ali trebalo mi je nešto drugo, zanimljivije, da pobegnem iz veze u kojoj sam se nalazio. Naravno da bi bilo iskrenije da sam raskinuo sa svojom devojkom pa onda radio šta sam hteo, ali eto nisam!"


7. “Moja devojka je prolazila kroz težak period, bila je depresivna, tužna i pokušao sam da budem njena podrška u svemu. Međutim, ona me je odbijala sve više, ne samo psihički već i fizički. Trudio sam se psihički da je podržim, ali posle nekog vremena fizičke potrebe sam rešavao na drugom mestu. Sigurno mislite da sam gad zbog toga! Međutim, razmišljao sam da je ostavim jer je iskrenije, ali sam se plašio i nisam hteo da joj stvaram dodatne probleme u tom lošem periodu. Nećete verovati šta je na kraju bilo! Ispostavilo se da je ona mene već neko duže vreme varala i zato nije mogla da ima seks sa mnom! Besan sam i dalje kad se setim toga!" 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: cosmopolitan.rs

Povezane vesti:


>