Ljubav

Style

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine!

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine, za znakove zodijaka Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba. Pogledajte šta vam novembar donosi ako ste u vezi ili sami...

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2020. godine! Svet Plus




VAGA


Ukoliko ste sami:


Merkur je povezan sa vašim znakom dok napušta svoje retrogradno stanje i postaje direktan 3. novembra. Sada vas privlače ljudi sa lepim manirima, a vaš savršeni par biće neko ko poštuje vas, vaše mišljenje i vaš životni stil. Svako ko je glasan i zatvorenog uma, nije prava osoba za vas. Vaša vladarica Venera formira kvadrat sa srećnim Jupiterom šesnaestog, čineći da se zapitate da li ćete ikada zaista pronaći pravu ljubav. Kada se osećate nesrećno, pokušajte da ne razmišljate u terminima „uvek“ ili „nikada“. Ponekad je zlatna sredina najbolji izbor. Pun Mesec i pomračenje Meseca u Blizancima 30. novembra, ovaj mesec zatvaraju nemirnom energijom. Niste na mestu na kojem biste želeli da budete, ali niste ni sigurni kuda želite da idete. Pratite svoju znatiželju odmah, Vage. Ova lunacija je savršeno vreme da izađete van svoje zone komfora i pronađete nešto jedinstveno.


Za parove:


Glasnik Merkur je u vašem znaku, kada 3. novembra napušta svoj zbunjujući retrogradni period. Vaš ton je nežan i blag, dok izjavljujete svoju ljubav prema partneru. Razjasnite bilo kakve verbalne nesporazume koji su se dogodili tokom poslednjih nekoliko nedelja, kako biste mogli da idete napred čisti. Vaša matična planeta Venera šesnaestog novembra pravi kvadrat sa ekspanzivnim Jupiterom, zbog čega ćete se zapitati da li je ono što imate sa trenutnim partnerom zaista suđeno. Koliko vam je važan osećaj sudbine, Vage? Možete li ostati u vezi i bez toga? U vazdušnom znaku Blizanaca 30. novembra je pun Mesec i pomračenje Meseca, koji novembar završavaju logičnom, mada donekle raštrkanom notom. Teško je predvideti šta bi se moglo dogoditi tokom ove nemirne lunacije, zato budite spremni na bilo šta. Budite otvoreni za sve mogućnosti, jer bi se stvari u bilo kom trenutku mogle promeniti, bez najave.







ŠKORPIJA:


Ukoliko ste sami:


Pričljivi Merkur je u Vagi, znaku koji želi da se svi jednostavno slažu, kada postane direktan 3. novembra. Sledećih nekoliko nedelja radite na postizanju kompromisa sa nekime sa kime se obično ne slažete. Pogled na stvari iz druge perspektive zaista pomaže. Vaš suvladar Mars ide direktno u partnerstvo sa Ovnom, drugim znakom kojim vlada, trinaestog novembra, čineći vas još nepristupačnijima nego inače. Da li ste svesni snažne vibracije koju izbacujete u svet, Škorpije? Ako se pitate zašto vas u poslednje vreme niko nije pozvao, to je verovatno zato što ste zastrašujući, a ovaj aspekt vas nimalo ne omekšava! Mladi Mesec u vašem znaku 14. novembra podstiče vas da se približite nekome novom. Vašem intenzivnom pogledu je teško odoleti, dok se bolje upoznajete. Ne bi trebalo da vam bude teško da očarate tu jednu posebnu osobu, u ovom periodu.




Za parove:



Tiha energija koja izbija iz Merkura koji ide direktno, dok je 3. novembra u staloženoj Vagi, dovoljna je da budete mirni tokom žestokih rasprava tokom narednih nekoliko nedelja. Sada je lakše sagledati persepktivu vašeg partnera, što vam pomaže da postignete važne kompromise. Vaš suvladar Mars je u vatrenom Ovnu kada krene direktno 13. novembra, dodajući u vaš odnos više strasti nego što ste osećali neko vreme. Ukoliko ste raspoloženi da se bavite fizičkim romantikom (a, priznajmo, kada niste ?!), uverite se da to želi i vaš partner. U vašem intenzivnom znaku 14. novembra je novi Mesec koji produbljuje vašu vezu i podstiče vas da stvari podignete na viši nivo. Budućnost je svetla i jedva čekate da idete napred. Da li ste na istoj stranici? Mnogo je lakše ići za ciljevima ako su oni obostrani i ako vi i vaš partner možete raditi kao tim, da biste ih postigli.




 



STRELAC:


Ukoliko ste sami:


Sunce se i dalje kreće kroz znak odlučne Škorpije početkom meseca, zato ne odustajte od te jedne posebne osobe u koju ste se zaljubili. Nikad ne znate šta će se dogoditi, Strelčevi, a zadržavanje pozitivnog stava uvek pomaže. Dvanaestog novembra postoji konjunkcija Jupitera i Plutona u zemjanom znaku Jarca, što bi trebalo da pojača vašu motivaciju i ubaci i malo sreće. Kada se najmanje budete nadali, nešto dobro će se desiti, što će obnoviti vašu veru u ljubav, sudbinu i ono “srećno do kraja života” koje zaista zaslužujete. Sunce ostavlja Škorpiju, kako bi se udružilo sa vašim slobodoljubivim znakom 21. novembra, tako da definitivno ne žurite da uđete u vezu sa bilo kime. Volite da se zabavljate, ali savršeno vam idu i solo avanture. Uživajte u svom samačkom životu sledećih mesec dana, ali budite otvoreni i za romantične mogućnosti, ukoliko vam prepreče put!




Za parove:


Dok se Sunce kreće kroz strastveni znak Škorpije početkom ovog meseca, vaša ljubav prema partneru se pojačava. Iako ste inače vrlo nezavisni, možda biste više voleli da zajedno radite, u paru, što je lepo, dokle god ne počnete previše da se oslanjate na partnera. Konjukcija Jupitera i Plutona u stabilnom Jarcu dvanaestog novembra pomaže vam da ostanete mirni, ali optimistični. Budućnost vam deluje prilično daleka, ali imate puno nade da ćete jednog dana moći zajedno da činite dobre stvari. Ovaj zdrav razum će vam pomoći da držite noge čvrsto na zemlji, dok ujedno posežete za zvezdama. Sunce ostavlja Škorpiju, te 21. novembra ulazi u vaš znak, što je upravo promena koju ste tražili. Sada kada ste u svom elementu i osećate se više svoji, više nema ograničenja za sve ono što možete postići. Uživajte i pokažite svom partneru kako treba živeti!







JARAC


Ukoliko ste sami:


Sve je daleko od savršenog, kada menadžer za komunikacije Merkur napravi kvadrat sa vrednim Saturnom, vašom matičnom planetom, 6. novembra, u vašem znaku. Slušanje različitih činjenica i perspektiva otežava vam da znate kome možete verovati, stoga je najbolje da se odlučite za svoje mišljenje, bez tuđih uticaja. Jupiter i Pluton se sastaju u vašem postojanom znaku dvanaestog, te balansiraju vaše misli i čine manje verovatnim da napravite bilo kakve iznenadne romantične poteze. Dobro je usporiti i pažljivo razmisliti o stvarima, pre nego što pokušate da napravite još jedan korak u pogrešnom smeru. Neptun, koji ponekada dovodi do zabune, postaje direktan dok je u snenim Ribama 28. novembra, vraćajući vas na put ka romantičnom poricanju. Obično volite činjenice i realnost, ali ako ste u bilo kom trenutku tokom poslednjih nekoliko meseci doživeli negativno romantično iskustvo, sada otvorenih ruku dočekujete priliku da se zadržite između fantazije i stvarnosti.


Za parove:


U vazduhu je napetost, dok komunikativni Merkur u ljupkom znaku Vage 6. novembra postavlja vašeg vladara, Saturn, u vaš strogi znak. Ukoliko se naziru važne odluke, pristupite im sa logičnom perspektivom. Emocije imaju svoju ulogu, ali vaša glava trenutno zna više od vašeg srca. Konjukcija između Jupitera i Plutona u vašem ambicioznom znaku dvanaestog novembra, dovodi vas u kontemplativno stanje, posebno ako se nađete usred romantične zagonetke. Kako ste se zatekli u ovoj situaciji i kuda dalje? Pokušajte kritički da razmišljate i donesite ozbiljne odluke. Ljubav je mnogo više od slepe sreće.




 



VODOLIJA:


Ukoliko ste sami:


3. novembar ne može doći dovoljno brzo za vas, Vodolije, jer tada Merkur napušta svoj poslednji retrogradni ciklus u ovoj godini, vraćajući vaš ljubavni život na pravi put. Ovo je vaša šansa za nov početak, stoga pokušajte da zaboravite na sve neprijatne interakcije koje ste imali u protekle tri nedelje! Merkur pravi opoziciju Uranu, vašoj matičnoj planeti, 17. novembra, što stvari čini malo stresnijima. Želite da izrazite svoje mišljenje i izrazite se, ali to može dovesti do problema sa nekime ko vas zanima. Da li bi ovo moglo da prekine taj odnos? Za ljubav je potreban trud, ali da li bi trebalo da bude baš toliko teško? Pun Mesec i pomračenje Meseca su u vazdušnom znaku Blizanaca 30. novembra, što otkriva vašu radoznalu stranu. Šta je potrebno da biste osvojili tu jednu posebnu osobu? Ako odgovor nije dovoljno zanimljiv, pripremite se da vaše misli odlutaju. Trenutno je potrebno mnogo truda, da bi neko zadržao vašu potpunu pažnju!




Za parove:


Kao jedan od najdruštvenijih znakova, zaista treba da se radujete 3. novembru, kada Merkur konačno napušta svoj retrogradni ciklus i kada ćete se vratiti na pravi put po pitanju problema u komunikaciji. Sada je pravo vreme da se stvari raščiste, kada su u pitanju bilo kakva verbalna previranja iz proteklih nekoliko nedelja. Sedamnaestog novembra postoji opozicija Merkura i Urana, koja može biti prilično stresna za vas, s obzirom na to da je Uran vaša matična planeta. Kao fiksni znak, ne nosite se dobro sa neočekivanim stvarima, što upravo ono što ovaj aspekat donosi. Obratite pažnju na nekoga (možda vašeg partnera) ko pokušava da izvuče reakciju iz vas i nemojte mu/joj pružiti to zadovoljstvo! Pun Mesec i pomračenje Meseca 30. novembra pružaju dobar način da se ovaj mesec završi, posebno ako se vaša veza u poslednje vreme promenila. Ova šansa za potpunu transformaciju dugoročno će vam ići u korist. Pokušajte da ostanete skoncentrisani, uprkos ometanjima.







RIBA



Ukoliko ste sami:


Mnogo je lakše komunicirati kada Merkur 3. novembra krene direktno u znak tihe i staložene Vage. Bilo vam je teško da se izrazite tokom poslednje tri nedelje, što čini da ste zatvoreniji u sebe nego obično. Merkurovo direktno kretanje trebalo bi da vam pruži malo više samopouzdanja, od ovog trenutka. Četrnaestog novembra je mladi Mesec u vodenom znaku Škorpije i spremni ste da iskusite čitav niz emocija, koje dolaze usled zaljubljenosti, zabave ili potpune i bezuslovne ljubavi. Vaša šansa dolazi uskoro, Ribe. Budite spremni. Vaš vladar, Neptun, postaje direktan, dok je u vašem znaku 28. novembra, omogućavajući vam da se vratite u sanjivu udobnost, koja vam je nedostajala. Otvorile su vam se oči za poprilično surovu stvarnost dok je Neptun bio retrogradan, a sada ćete se ponovo vratiti u vaše staro, poznato sanjarenje. Definitivno postoje neka nedavna iskustva po pitanju romantičnog upoznavanja, koja biste radije voleli da zaboravite!


Za parove:


Razgovori između vas i vašeg partnera poboljšaće se u velikoj meri kada Merkur postane direktan, dok bude u mirnoj Vagi 3. novembra. Tako je lepo imati mogućnost razgovora o važnim stvarima, a da se oni ne završe tako što će neko od vas naljutiti! Mladi Mesec u emotivno intenzivnoj Škorpiji četrnaestog novembra vas podstiče da govorite svoju istinu, bez obzira na posledice. Nije vam uvek lako da se otvorite partneru, ali ova ohrabrujuća energija može vam pomoći da budete sigurni u svoju iskrenost. Kada vaš vladar Neptun krene direktnom putanjom 28. novembra, možete se vratiti u vaš udoban svet snova. Nije da niste svesni realnosti situacije, ali za sada biste to radije ignorisali, dok ne nestane. Ovo bi moglo uspeti kratkoročno, Ribe, ali na kraju ćete morati da se suočite sa time!



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>