Region

Svet

Pomozimo maloj Nini Berić

Malena Nina Berić iz Zrenjanina ima pet godina. Od rođenja boluje od cerebralne paralize koja se javila kao posledica teškog porođaja i tuđe nemarnosti. Uprkos disfunkciji desne strane mozga i mišićnom spazmu, Nina ima uredan mentalni razvoj a usled svakodnevnih fizikalnih vežbi za kratko vreme je postigla ogroman napredak, počela je samostalno da sedi i puzi.

Pomozimo maloj Nini Berić





Jedino što tišti ovu devojčicu iz Zrenjanina jeste to što ne može da hoda i da se ravnopravno igra sa ostalom decom. Ipak, mala Nina se može izlečiti! U Dizeldorfu, u Nemačkoj, postoji sertifikovana klinika “Xcell center“ koja se bavi lečenjem pomoću matičnih ćelija, a taj tretman joj može pomoći da prohoda i umnogome poboljša kvalitet života. Međutim, troškovi boravka u Nemačkoj iznose 12.000 evra, a termin za implataciju matičnim ćelijama je zakazan već za 20. februar.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete Nini da se izleči i da bude srećna i nasmejana devojčica uplatu možete izvršiti na sledeće račune otvorene kod Vojvođanske Banke AD Novi Sad: dinarski račun 355000320006248561; devizni račun 355000320006248658.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>