Style

Ljubav & Sex

Kakvi su kad popiju: Rak plače, Lav pije i ne zatvara usta...

Kakvi su kad popiju?! Rak plače, Lav pije i ne zatvara usta, sa Vodolijom sve ode dođavola... Prava priroda horoskopskih znakova dolazi do izražaja tek uz koju čašicu više.

Kakvi su kad popiju: Rak plače, Lav pije i ne zatvara usta... Svet Plus
Poznata je izreka da “u kafanu i u Pariz ne možeš sa bilo kim”. Prava ljudska priroda dolazi do izražaja tek uz koju čašicu više, pa obratite pažnju na ove stvari.

 

Saznajte koji horoskopski znak bi trebalo da izbegavate:


1. Ovan

 

Poznat po svojoj ekstrovertnoj prirodi, pijani Ovan će skakutati od osobe do osobe da bi se uverio da se svi tako dobro zabavljaju kao on. Ukoliko ste smoreni, ima da časti onoliko tura koliko je potrebno da dostignete njegov nivo zadovoljstva. Ima da pijete bez pogovora! Ovan je prava osoba za sve vrste proslava. Samo ga ne dirajte sledećeg dana.


2. Bik

 

Ako ste krenuli u kafanu, sa namerom da se upropastite od alkohola, bićete presrećni da pored sebe imate tipičnog predstavnika ovog znaka. Bikovi su po prirodi lojalni. Ostaće pored vas, pa makar crkli. Ako vam je potreban partner u piću koji se neće negde izgubiti posle par čašica i koji će ostati sa vama do samog fajronta, pa i duže, Bik je prava osoba.

 

Samo pazite! Zna da bude jako tvrdoglav kad popije i ako mu se ne sviđa mesto na kojem ste učiniće sve da vas odvuče negde gde je njemu prijatnije, pa makar vas bukvalno vukao po patosu, jer razdvajanje ne dolazi u obzir. Dobar je drug i hoće da vas ponese kući kada se onesvestite.

3. Blizanci

 

Kad blizanac pije, nikad ne znate da li pijete sa serijskim ubicom ili romantičnom dušom, ni kada će neki od ove dvojice izroniti. Oni ne tolerišu neodlučnost, pa ako želite nekuda sa Blizancem, mora tačno da se zna gde se ide i šta se radi. Nema preteranih odstupanja od planova, jer ih to ljuti, a verujte da ne želite pored sebe ljutog i naroljanog Blizanca. Takođe ne mogu dugo da izdrže na jednom mestu, tako da će samo nestati ako im se sloši. Toliko o planovima…

4. Rak

 

On je jedan potpuno izgubljen slučaj kad pije. Zna i da zaplače, ako nešto nije po njegovom, pa i da uzme da se demonstrativno valja po podu kao razmaženo derište. Tokom napijanja promeni čitav spektar stanja i osećanja. U jednom momentu skače u ekstazi, a već u sledećem slinavi nad svojom sudbinom, ili vrišti na konobara. Nije baš idealan partner, osim ukoliko volite da izigravate dadilju.

 


5. Lav

 

Dok se toči, Lav pije i ne zatvara usta. U stanju je da brblja o svemu i svačemu. Uopšte nije kadar da drži jezik za zubima i da prećuti uvredljive stvari koje mu padaju na pamet, pa može da se desi da sa njim upadnete u svađu. Ukoliko pokušate da ga smirite, može i da se potuče sa vama.
6. Devica

 

Device vole da degustiraju neka skupa vina i posmatraju događanja iz ćoška. Sa njima ne možete u gužvu, ni jeftine barove. Sa njima se izlazi na popularna mesta. Rezervisani su i samo će vas pratiti pogledom dok bauljate i glupirate se pijani.


7. Vaga

 

Ovo je možda najbolja osoba da se sa njom potpuno upropastite od alkohola. Poput Ovnova, one žele da se svi dobro zabavljaju, ali su pribranije i trudiće se da izglade svaki problem koje može da nastane. Pored njih će sve biti koliko - toliko pod kontrolom.

 

8. Škorpija

 

Bilo da ste neiskusni u piću, ili prekaljeni kafanski veteran, morate makar jednom u životu da se napijete sa Škorpijom. Njena inteligentna strana dolazi do izražaja, posebno kad popije. U alkoholnim seansama mudrosti čućete najneverovatnije priče, najlepšu poeziju, a samo ako imate sreće, podelićete i po koju suzu! Dajte Škorpiji flašu tekile i počinje lavina. Ona ništa ne može da prećuti.Uprkos tome, ona je možda jedina u stanju da pije sa vama u svakoj mogućoj i nemogućoj situaciji i po svaku cenu. Razume svoje i tuđe emocije, tako da vas neće opterećivati ljubavnim jadima i slično. Ako se oduzmete od ahkohola, Škorpija će vas nekako odvući do kućnog praga, samo prethodno upozorite ukućane na to, da će najverovatnije ući i nepozvana osoba i tražiti da proba kakvu to rakijicu čuvate za kada dođu gosti.
9. Strelac

 

I on ima oštar jezik kad ga malo zalije. Zna da bude agresivan. Dobar je ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje, samo dobro pazite šta pričate, da se ne pojavi onaj ludački sjaj u očima.

 


10. Jarac

 

Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gde, sve dok ima alkohola.


 

11. Vodolija

 

Pazite dobro kad pijete sa Vodolijom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može da ode dođavola. U jednom trenu pijete šotiće za šankom i zalivate pivom, a u drugom uleće obezbeđenje, muzika se gasi, zabava se prekida…

12. Ribe

 

Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one menjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne preteraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira.


Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi drugari, jer više vole da ih voda nosi nego da plivaju uzvodno…osim ukoliko se radi o reci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramicama, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama. Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, odmah će telefonom srediti da dođu po vas nekim dobrim kolima i odvedu vas na klopu. Čik probajte da odbijete!
Viber

Autor: O.J
Izvor: malihoroskop


>