Zadruga

Parovi

Paula i Toma urlali jedno na drugo! Nadežda Biljić je razlog! (VIDEO)

Haos u ljubavnom gnezdu! Paula Hublin i Toma Panić urlali jedno na drugo! On joj zalupio vrata pred nosem... Nadežda Biljić je razlog!

Paula i Toma urlali jedno na drugo! Nadežda Biljić je razlog! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
U ranim jutarnjim satima Toma Panić pozvao je Paulu Hublin i Anđelu Milneković Anakondu, kako bi im očitao lekciju o ogovaranju bivših momaka. Paula se drcnula i dala sebi za pravo da mu zameri to što stalno spominje njegovu nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić.


"Ili ćemo da gradimo normalan odnos ili ne. Ne možeš da tračariš o nekim stvarima! Ne možete da ogovarate, ni ti, ni ona! Neke stvari vas dve ne smete da komentarišete! Sad lepo pričam." - rekao je Toma Panić.Nisi mi tata, nemoj me nazivati, ti ne pričaš lepo! Kako se ti to prema meni ponašaš? Nisam ti pas! - odbrusila je Paula.


Rekao sam ti za tračarenje, neću da sutradan stigne pitanje, može jedno, dva puta, ne može stalno, ne želim da me pitaju za nešto. Je l' ja treba da ispadam debil pored vas dve? Ja sam muško, kao neko ko je sa tobom, ako želiš, ako ne želiš onda reci. Ne možeš da tračariš o bivšima, da li spolja ili iznutra - odbrusio je Toma.


Kada smo mi tračarile? Nismo ni spomenuli njegovo ime, niko nije spomenuo ime! Ti stalno pričaš o Nadeždi. Ti meni kažeš da ja pričam o bivšima, a ti stalno pričaš o njoj. Ti imaš dvostruka merila. Ja se tuširala sa Sanjom, on meni prebaci šta će to biti - pravdala se Paula.


Pa ona je majka mog deteta, ja kada sam u krivu, ja ti kažem izvini. Inat ne možeš da mi teraš! - uzvratio je Panić.


Ti mene ponižavaš! Ti ne znaš da priznaš krivicu - odbrusila je Paula i napustila Tomu, a onda joj je on zalupio vrata ispred nosa.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>