Region

Svet

Aca Lukas osuo je paljbu po koleginici Milici Pavlović!

Aca Lukas osuo je paljbu po koleginici Milici Pavlović što je pristala da igra pokojnu Jelenu Marjanović u seriji "Pevačica". Folker, koji se inače druži sa Milicom, kaže da joj ova uloga nije trebala u životu.

Aca Lukas osuo je paljbu po koleginici Milici Pavlović! Screenshoot/Instagram

- Ne znam zašto je prihvatila da igra pokojnu Jelenu. Još u maju mi je rekla za to, a ja sam ostao zabezeknut, jer mi je cela ta priča bljak. Ne sumnjam da će se dobro snaći kao glumica, ali ja tu seriju sigurno neću gledati, pa neću moći da komentarišem njene glumačke sposobnosti - započeo je priču Aca.

- Ne sviđa mi se to što rade! I da Milica nije prihvatila ulogu Jelene, neka druga pevačica bi to učinila. Serija bi se snimala svakako i to je ono što mi je najgore u toj priči. Da je odbila, Milica bi samo sebi izbila honorar iz džepa, ali je meni krivo što je neko koga gotivim deo toga.


Aca Lukas je besan i na reditelja Predraga Gagu Antonijevića što je seriju zasnovao na tragičnom ubistvu pevačice, koja je pre tri godine mučki ubijena, a počinilac je i dalje na slobodi.


- Aman, ljudi, ostavite Jelenu Marjanović da počiva u miru! Degutantno mi je da se snima film o toj ženi, a ubica još nije odveden pred lice pravde. Taj projekat nema nikakvog smisla, osim što mi je sve to monstruozno.Saša Popović kaže da je siguran da će se Milica Pavlović odlično snaći u ulozi pokojne pevačice.


- Drago mi je što je Milica otišla u glumice. Ja sam već imao jednu svoju glumicu, a to je Lepa Brena. Ona je položila sve ispite jer se dobro pokazala u filmovima u kojima je igrala. Siguran sam da će i Milica biti odlična. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>