Region

Svet

Region

Obustavljeno snimanje! Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus!

Obustavljeno snimanje filma "Bilo Jednom u Srbiji" pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

Obustavljeno snimanje! Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus! Screenshoot/Youtube
Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

"Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentalno smo obustavili snimanje," kazao je Bojanić.


On je dodao da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

"Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja," kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.Početkom septembra u Leskovcu počelo je snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji" producentske kuće "Le Film" iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspešnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tanjug

Povezane vesti:


>