Region

Svet

Region

Državni službenik, sezona 2, šesta epizoda: Odnosi Lazara i Službe!

Sezona 2! U nedelju, 25. oktobra u 21 čas na Supetstar TV kanalu verne fanove serije Državni službenik 2 očekuje šesta epizoda u kojoj ćemo videti kakvi su odnosi Lazara i Službe…

Državni službenik, sezona 2, šesta epizoda: Odnosi Lazara i Službe! Screenshoot/YoutubePredhodna peta epizoda:


U subotu, 24. oktobra od 21 čas, u petoj epizodi, načelnik Milojević posle Nebojšinog izveštaja pokušava da shvati vezu između Slavka i Lazara i šta oni zapravo tačno rade. Istovremeno, Bakrač i Lidija nagovaraju Milojevića na tajni zadatak, pokazuju mu snimke Ognjenovog partnera Stefana i predstavljaju njegovu uspešnu IT firmu „Košnica“.


Luiza ucenjuje Milicu da mora da špijunira Lazara. On i Ana i dalje ne mogu da pronađu zajednički jezik iako mu ona donosi velike vesti. Njegovi demoni mu i dalje ne daju mira, a onda dolazi i do konfrotacije sa Milicom.

U šestoj epizodi druge sezone „Državnog službenika“, u nedelju, 25. oktobra od 21 čas na TV Supetstar nastavlja se priča o međusobnim odnosima agenata, ali i njihovi napori da osiguraju bezbednost zemlje.Lazar i Milojević pokušavaju da izglade odnose, ali zbog poljuljanog poverenja više niko nikom ne veruje. Kolegijum analizira vest da je u Sarajevu umro Osman Delibašić, nekadašnji visoki rukovodilac Službe i bliski saradnik Milojevićevog i Bakračevog oca. Inspektor Nebojša traži pomoć od Lazara u odnosu sa Ljubom i Krletom.
Za to vreme, Košnica počinje sa velikom akcijom koja će podići zemlju na noge. Lidija obaveštava Milojevića i Bakrača o svemu, ali niko ne shvata za čiji račun to Stefan radi. Istovremeno, Stefan paralelno radi i sa nepoverljivim Smiljanom. Ilija završava zadatak za Luizu, ali neko ga prati.
 Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: tvinemania.rs


>