Region

Svet

Prva izjava Ane Mihajlovski: Moja sestra je okej, sa mužem na salašu!

Prva izjava Ane Mihajlovski nakon vesti da je njena sestra silovana! Moja sestra je okej, eno je sa mužem na salašu. Zašto sam ja na naslovnoj stranici u slučaju sa kojim zaista veze nemam?

Prva izjava Ane Mihajlovski: Moja sestra je okej, sa mužem na salašu! Screenshoot/Instagram
Ana Mihajlovski (38) oglasila se nakon što je medije preplavila informacija da je pre nekoliko dana silovana njena sestra po ocu.Reč je o J.M., devojci od 22 godine koju je u noći između 17. i 18. oktobra navodno silovao bivši dečko, Požarevljanin M.R. (33).

- Meni je jako žao što moram da se javim ovako jednim tragičnim povodom. Međutim, mislim da je krajnje vreme da se neke stvari izgovore. Jako mi je žao kada bilo koja osoba na svetu doživi bilo koju vrstu neprijatnosti, naročito mi je žao ukoliko je osoba nežnijeg pola doživela bilo kakvu vrstu zla od muškarca - počela je Ana.

- Mislim da je sada zaista najmanje bitno pitanje mojih rodbinskih odnosa, a mislim da je definitivno vreme da se zapitamo gde je granica senzacionalizma, gde podvlačimo crtu, ko je taj koji je podvlači - nastavila je.


Zašto sam ja na naslovnoj stranici u slučaju sa kojim zaista veze nemam? Ali, nije važno što ja veze nemam sa tim slučajem, važno je što je fokus sa jedne mlade osobe koja je očigledno doživela zlo od jednog muškarca, prebačen u potpunosti na nebitnu osobu, a to sam ja - dodala je Mihajlovski.
Na Instagram storiju je napisala da je "njena sestra okej" i da se nalazi sa mužem na salašu. Reč je naravno o njenoj rođenoj sestri Maji.

- Svi koji su zabrinuti za zdravlje moje sestre molim vas ne brinite. Ona je okej, eno je sa mužem na salašu - napisala je Ana.


Inače, Požarevljanin M.R. za silovanje je bio osuđen 2010. godine, na dve godine zatvora, što je u to vreme bila minimalna kazna, a maksimalna je iznosila 10 godina. Ove godine osuđen je i u Osnovnom sudu, i to na tri godine zatvora, jer je izvršio nasilje nad još jednom svojom bivšom devojkom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs


>