Region

Svet

Luna i Marko se sele iz Beograda: Evo gde će živeti sa bebom!

Luna i Marko se sele iz Beograda! Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Evo gde će živeti sa bebom!

Luna i Marko se sele iz Beograda: Evo gde će živeti sa bebom! Screenshoot/Instagram
Luna Đogani (24) i Marko Miljković (37) planiraju da se isele iz njenog stana u jednom beogradskom naselju, nakon saznanja da je rijaliti zvezda u drugom stanju.


- Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je Zadruga 3 u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu - priča izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost svoje porodice.
- Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor i objašnjava da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kojem će izgraditi kuću za svoju porodicu.


- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u Zadruzi i ne želi da bude prodat - kaže izvor na kraju za Alo!.


Miljković kaže da je siguran da će biti dobri roditelji, te da im pol nije bitan.

- Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo Luna i ja biti sjajni roditelji. Pol mi nije bitan. Što kaže naš narod, samo neka je živo i zdravo, pa šta god bilo - rekao je Marko.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>