Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 19. okrobra do 25. oktobra 2020. godine! Evo šta vas čeka u narednom periodu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje, ako ste Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




STRELAC

Hrana

Krvnu sliku koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito spanaća. Izbegavajte prazne kalorije kroz slatkiše i grickalice.

Ljubav

Iako su neke situacije sa partnerom sada olakšane, ipak ne možemo reći da ste vas dvoje svoj odnos doveli u stabilnost I harmoniju. Funkcionišete jedan dan baš, baš fino – u drugom danu baš I ne. Veliki je problem u tome što ste vi skloni da se drndate za svaku sitnicu, a što partner tako lepo ume da se tvrdoglavi I tera vam inat. Na ovakav način – vaš odnos će nastaviti da klacka. Pokušajte da voljenoj osobi I pored svih vaših sumnji I nedoumica ipak pokažete koliko vam je stalo do nje. Slobodni Strelčevi – imate neku sitnu zanimaciju I flertovanje. Za sada je to sve samo simpatično I prija vam.



Posao

I opet ste u onoj situaciji – ogromni planovi I želje, malo ili polovično ispunjenje. Ali dobro, makar tog ispunjenja I realizacije u ovoj nedelji ima. Šta god da budete dobili (a dobićete) biće manje od onog što ste očekivali ali će vam ipak doneti satisfakciju. S druge strane – neke osobe vas jako nerviraju jer ste svesni da rade protiv vas ili da vas ogovaraju. Budite iznad ovih situacija, ne uplićite se u razračunavanja – vaš rad sada govori više nego dovoljno u vašu korist. Ne nervirajte se zbog gluposti I sitnica.



Novac

Blaga finansijska stabilizacija u ovoj sedmici.


Zdravlje

Prijalo bi vam da se pokrenete, da šetate ili krenete na rekreaciju. Stariji – problemi sa leđima.

 




JARAC

Hrana

Iako smatrate da ste u potpunosti dobro, evidentno je da vam je potrebno više vitamina u ishrani. Ulazite u period kada imunitet može postati problem, pa pokušajte da to na vreme predupredite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i šargarepe je dobitna po vas!

Ljubav

Realno gledano, situacija u vašim emotivnim partnerstvima u ovoj sedmici nije ni malo loša. Ne mogu da kažem da sada sve puca od ljubavi, strasti, harmonije I mora zajedničkih opuštenih momenata – ali je dobro. Uglavnom uspevate da se ukopčate, da imate kvalitetnu komunikaciju, da se dogovarate oko svega što vam je kao paru bitno. Biće tu I nekih finih momentića – koristite ih I uživajte u njima. Kod nestabilnih parova – tenzija pred kraj nedelje. Slobodni Jarčevi – vama sada baš može da bude lepo. Nadam se da ste sklonili svoje barikade I da osoba kojoj ste zanimljivi može više da vam priđe.



Posao

I poslovno ovo može biti sasvim korektan I solidan period. Jarčevi će moći da se pohvale uglavnom uspešnim funkcionisanjem na dnevnoj bazi, korektnim dogovorima I funkcionisanjem sa drugima. Tenzija koja je možda postojala sa nadređenima polako popušta I sada se može pronaći zajednički jezik. Neke dobre šanse i predlozi vam dolaze, itekako razmislite o onome što vam se nudi jer meni izgleda kao da bi vam to moglo otvoriti vrlo povoljan naredni poslovni period.



Novac

Finansijske prilike u ovoj nedelji uglavnom idu u vašu korist.


Zdravlje

Hronična problematika je I dalje prilično izražena. Problemi sa kičmom.

 





VODOLIJA

Hrana

Kako otpočnete ovu sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedeljka navalite na klopu, naročito na slatkiše, nećete moći nikako da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umereno i kroz principe zdrave ishrane, tako ćete funkcionisati i na dalje.



Ljubav

Mirno, pa možda I previše mirno. Doduše, spolja je mirno – u vama je I dalje nemirno more pitanja I preispitivanja, kočnica I blokada, čekanja (šta čekate to valjda vi znate). Sa partnerom – sve će funkcionisati, ali na kašičicu. I uglavnom oko onih svakodnevnih, realnih I praktičnih stvari. Suštinski, ne izgleda ovo toliko loše ali moglo bi da bude neuporedivo bolje. Ali očigledno još mnogo stvari mora da se složi u vama I dođe na svoje mesto da bi se to dogodilo. Slobodne Vodolije – komunikacije sa suprotnim polom vam ne manjka. Ali pravih dešavanja je jako malo. Možda nešto jače u drugom delu nedelje.



Posao


Teško se sami sa sobom dogovarate, a kamoli sa drugima. Možete vi sebe da naterate i na dogovor i na pokret i na to da budete vredni I ažurni – ali sve to radite nekako polovično, na mišiće I oni sa kojima sarađujete to vide. Umaraju vas neke situacije koje se ponavljaju – bilo da morate da ispravljate svoje ili tuđe greške, bilo da morate da se bakćete stvarima I pitanjima za koja ste mislili da ste ih već završili. U vaše polje karijere ulazi Sunce – vreme vam je da se pokrenete I angažujete više, koliko god da truda to od vas sada zahteva.



Novac

Finansijska situacija je solidna, a postoji prostor I za više priliva.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali ste mnogo statični I to vas nervira.

 



RIBE

Hrana

Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu, na hranu koja se priprema na pari. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.



Ljubav

Ako ste slobodni, neko definitivno jeste tu ko vas intrigira I ko pokazuje prilično ozbiljne namere da vam uđe pod kožu. Vi jeste zainteresovani, ali kao da vam je potreban podstrek, savet od strane prijatelja kako da se postavite I šta da uradite u ovoj situaciji. Moguće je da ste neodlučni zato što vas ova osoba podseća na neku situaciju ili neku osobu iz prošlosti, pa možda strahujete od ponovljenih, loših iskustava. U svakom slučaju, ova osoba vredi truda I postoje šanse da se priča razvija na dalje. Zauzete Ribe – više lepog, manje lošeg u ovoj nedelji. Uživajte sa partnerom, a na sitnice ne obraćajte pažnju.



Posao

Pa, prilično korektna poslovna situacija tokom ove nedelje. Biće tu nekih situacija koje će vam dati zeleno svetlo da polako pokrećete svoje planove (na žalost, mora polako – sada ne može brzo nikako), možda I da poboljšate svoje poslovne pozicije, ili ih makar učvrstite. Prepreke sa kojima se budete suočavali uglavnom će vam donositi samo kratkotrajan zastoj, jer ih rešavate – bilo sami, bilo uz pomoć onih koji su vam skloni I koji vas podržavaju. Malo papiroloških problema, ali ništa strašno.


Novac

Ovde vam situacija trenutno nije sjajna, najpre zbog troškova koji su I dalje pojačani.

Zdravlje

Upale, infekcije, problemi sa uro genitalnim traktom.

 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>