Style

Ljubav

Astrologija nam otkriva šta nas čeka za vikend! Izazovi na polju emocija!

Astrologija nam otkriva šta nas čeka za vikend! Izazovi na polju emocija! Mesec u praznom hodu od 7h prelazi u znak Škorpije. Istrajnost, borbenost, unutrašnja borba, unutrašnje tenzije i pojačano uznemirenje može biti povećano u večernjim časovima kada Mesec napravi i opoziciju sa Rx Uranom u Biku. 

Astrologija nam otkriva šta nas čeka za vikend! Izazovi na polju emocija! Svet Plus






Subota, 17.10.2020: 


Mesec u praznom hodu od 7h prelazi u znak Škorpije. Istrajnost, borbenost, unutrašnja borba, unutrašnje tenzije i pojačano uznemirenje može biti povećano u večernjim časovima kada Mesec napravi i opoziciju sa Rx Uranom u Biku - piše Astro Luna.

U povećanju problemi sa interntom, emotivni prekidi, ali genijalna kreativna buđenja. Od 23:53 Mesec u konjukciji sa Rx Merkurom može doneti kontakt sa osobama iz prošlosti, lako otkrivanje tajni, neko mentalno oslobađanje, ali jaku emotivnu telepatiju i povezanost.

Danas se možemo setiti svih onih od kojih smo puno naucili. Vreme povećanog pesimizma, veoma osetljivo za senzibilne osobe. Nešto nas može naterati da se probudimo i budemo jači, prodorni. 

U osetljivosti predeo bešike, genitalija, mokraćnih kanala i grla. 

U povećanju istraživački talenat, ali i špijunaže, izdaje, ljubomora, rivalitet  i zavist.



 





Nedelja, 18.10.2020: 


Mesec od podneva u sekstilu sa Venerom u Devici može doneti dobar početak dana, idealno vreme za sitnije kupovine i posete. Pozitivno vreme za poklone, kao i emotivnu razmenu. 

Trigon između Meseca u Škorpiji i Rx Neptuna može doneti jaku emotivnu povezanost, maštovitost i kreativnost. 

Sekstil sa Jupiterom i dobre materijalne mogućnosti, kao i plodne aspekte sa inostranstvom. Dobar dan za vraćanje dugova, kao i rešavanje važnih imovinskih pitanja. 


Pozitivno vreme za rad za one koji danas rade. Emocije u velikom intezitetu, ali i Venera od 16:50 u opoziciji sa Rx Neptunom donosi velike iluzije, očekivanja, ali mogućnost emotivnih padova i razočarenja. Osećaj žrtovanja zarad drugih, emotivni izazovi, treba danas pratiti intuiciju i svoj osećaj! 


Od 18:44 Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom donosi vreme ostavljanja jakih utisaka, važnih susreta, ali velikih transformacija.

 Iz nekog " crnog perioda" kao da prelazimo u period kada možemo osećati da je vreme da napravimo ozbiljne rezove u sebi. 

Kvadrat Sunca u znaku Vage sa Saturnom u Jarcu danas posebno podstiče na pesimizam, depresije, ograničenja, probleme sa autoritetom, kašnjenja, međutim ovaj aspekt može mnogima od vas da donese jedan važan lični test izdržljivosti i velikih odluka!


Večernji časovi i kraj dana donose neki osećaj mora zbog sekstila Meseca u Škorpiji i Saturna, kao i odgovornost, savest, dobru organizaciju i odličnu pripremu pred početak sledeće nedelje. 

Ovo je dan Sunca, ali dan kada možemo mnogo da naučimo. Iako može biti dosta izazova na polju emocija, ovo je dan jakih prepoznavanja. Malo veća preporuka da pripazite na lične stvari, novac, jer može biti gubljenja stvari! Ne ulazite u finansijske rizike! 





  

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>