Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Mensur Ajdarpašić zajedno u provodu! (VIDEO)

Gostujući u emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji kod Kendija i Pande, Mensur Ajdarpašić je priznao da će ove večeri, nakon snimanja, otići u izlazak sa bivšom zadrugarkom, ali nije imenovao sa kojom. Naravno to je ubrzo otkiveno, Mensur Ajdarpašić i Maja Marinković zajedno u provodu!

Maja Marinković i Mensur Ajdarpašić zajedno u provodu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Ono što je zanimljivo jeste to što je, u trenutku kada je pričao o njoj, Mensur Ajdarpašić potpuno pocrveneo. I sada je istina isplivala na videlo!

Naime, Mensur je izašao u provod ni manje ni više nego sa Majom Marinković! Kako saznajemo, njih dvoje su se dobro provodili i postali su veoma bliski, a čak su na kraju večeri završili kod nje u stanu, prenosi Pink.rs.


Ipak, njih dvoje nisu bili sami, a to možete videti OVDE


Podsetimo, Maja je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju nakon "Zadruge 3", govoreći da je to uradila kako bi se odvojila od oca Takija i da može da bude slobodna da joj dolazi ko želi, međutim, svi su znali da je ovo bilo Janjuševo i njeno ljubavno gnezdo, što su oni negirali, a tek pre nekoliko dana priznali da je to zaista bilo tačno.

Očigledno je da je Maja potpuno prebolela Janjuša, kao i Mensur Minu Vrbaški. Takođe, nema sumnje da njima odgovara to što su Mina i Janjuš trenutno u Zadruzi, te tako mogu da rade šta žele. Da li ste očekivali ovaj spoj? 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>