Lepota

Ljubav

Retro frizura je ponovo u modi! Ovako je nose Kim Kardašijan i Džej Lo!

Retro frizura iz 60-tih je ponovo moderna! Slavne lepotice ne mogu joj odoleti, a kada vidite koliko ju je jednostavno napraviti kod kuće, i vi ćete je zavoleti! Pravi se za čas, a ovako je nose Kim Kardašijan i Džej Lo!

Retro frizura je ponovo u modi! Ovako je nose Kim Kardašijan i Džej Lo! Screenshoot/Youtube




Ako vam je dosadila jedna te ista frizura koju svakodnevno ponavljate, ne bi bilo loše da isprobate ovu zaboravljenu retro frizuru koja se vraća u modu na velika vrata. 


Nije tajna da je bob kraljica svih frizura, ali kada je u pitanju stilizovanje kose u prvi plan proteklih meseci se provukla se jedna zaboravljena frizura s retro prizvukom koju niko nije očekivao. Natapirana kosa s na napolje s uvijenim vrhovima odjednom je preplavila Instagram, a sve zahvaljujući slavnim trendseterkama koje su je 'vratile iz mrtvih'.









Kim Kardašijan, Dua Lipa i Dženifer Lopez samo su neke od slavnih lepotica koje su nas podstakle da na sledećem zakazanom terminu kod frizera pokažemo sliku upravo ove retro frizure koja je bila popularna 60-ih godina prošlog veka.








Nekada su ovu frizuru negovale sve tada omiljene holivudske glumice koje su ženama širom sveta bile inspiracija i uzor, a ni danas situacija nije mnogo drugačija. Sve što vodeće zvezde iznose, odjednom svi žele da isprobaju i sami. Tako je s odećom, modnim dodacima, šminkom, tretmanima lepote, pa i frizurom, zato nas nimalo ne čudi da je ova frizura postala viralni hit.









Nakon što su Džej Lo, Kim Kardašijan, Kajli Džener, Dua Lipa i Olivia Kulpo na Instagramu objavile fotografije na kojima poziraju s ovom frizurom, usledila je opšta pomama. Model Grejs Mekgovern nedavno je objavila fotografiju svoje nove frizure s dramatično uvijenim vrhovima i ukosnicama.







Ovu frizuru vrlo je lako postići, a sve što vam je potrebno su tanka pegla posebno dizajnirana za uvijanje kose, nekoliko ukosnica, lak za kosu i češalj.

 

1. Počešljajte čistu kosu pa uz pomoć češlja natapirajte gornji deo kose.

2. Koristeći peglu za kosu uvijte vrhove kose.

3. Svaki uvojak  nakon uvijanja učvrstite ukosnicom kako je prikazano u videu.

4. Lakom za kosu naprskajte uvijene vrhove i pustite tako kosu barem 20-ak minuta.

5. Uklonite ukosnice i počešljajte vrhove.

7. Šiške možete zakačiti iza uva i nabaciti kul rajf ili izgled jednostavno začiniti velikim bisernim minđušama.







 



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>