Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za jesen 2020! Škorpija luta, Strelac na mukama...

Ljubavni horoskop za jesen 2020. godine, donosi značajne promene za horoskopske znakove. Rakovima se nove osobe pojavljuju u životu,Škorpija luta, Strelac na mukama... Pogledajte šta to očekuje vaš znak Zodijaka!

Ljubavni horoskop za jesen 2020! Škorpija luta, Strelac na mukama... Svet Plus

Ovan
Na jesen, oni koji su još uvek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta teškoća s pronalaskom partnera. Oni zauzeti trudiće se da poprave svoj emotivni život.
Bik
Tokom jeseni puno Bikova snosiće posledice letnjih avantura, pokušavaće na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspeti, dok će drugi letnju avanturu pretvoriti u ozbiljan odnos.
Blizanci
Tokom jeseni većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.Rak
U jesen čeka prilično trnovit put one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Odnos s partnerom je na velikom testu, biće potrebno puno obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i teraćete inat.

Slobodnima situacija u potpunosti ide na ruku.

Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi želite da uživate, istražujete i da se provodite kao nikada do sada. 

Lav
Dolaskom jeseni sledi još jedna “doza” pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava.

Ovo je poslednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče. Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje i sloboda.Devica
Za vreme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom delu može doći do obnove odnosa.


Kod nekih Devica u braku doći će do prekida tajnih ljubavi.
Vaga
Dolaskom jeseni oni koju su sačuvali brak ili vezu mogu biti mirni. Tolerancija je nužna, a vi znate kako da je zadržite.

Slobodne Vage prepuštene su strastima, sve dok ih ne pogodi prošlost i osoba koja je ostavila trag na njihovom srcu.


Ponovo će započeti ljubavne igre.
Škorpija
S dolaskom jeseni, nekako sve dolazi na svoje mesto, vi ste raščistili i sredili ono što je bilo do vas. Sada znate na čemu ste. To se odnosi na one koji su u braku ili dužoj vezi.Što se tiče slobodnih, vi ćete u ovom periodu nekako lutati, malo se vraćajući u prošlost, malo se aktivirajući oko novih osoba, iako ste svesni da s njima možete imati samo avanturu.


Strelac
Tokom jeseni Strelce očekuju problemi u ljubavnim odnosima. Postoje šanse da će neki od vas, baš početkom jeseni, konačno staviti tačku na vezu ili brak ili će druga strana odlučiti da nema više šta da radi s vama.Slobodni pripadnici znaka će jednim velikim delom biti okrenuti prošlosti i postoji ozbiljna šansa da obnovite vezu s nekim ko vam je ranije bio partner.Jarac
Na jesen oni koji su zauzeti imaju priliku da donekle stabilizuju situaciju s voljenom osobom, ali će to biti prilično zahtevan zadatak.

Za to vreme oni slobodni uglavnom uživaju. Neke veze iz prošlosti ponovo će doći na dnevni red pa vidite vredi li dizati ih iz pepela ili ne.

Noviteti se smenjuju kao na traci, vaše je samo da uživate.
Vodolija
Jesen je vreme za ispravljanje situacija, ali to ni u ovom periodu neće ići lako. Neke odnose neće biti moguće spasiti.


S druge strane, oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu otići i u drugu krajnost i naglo se odlučiti na početak zajedničkog života ili braka.

Što se slobodnih tiče, neki od vas se odlučuju na povratak bivšem partneru, a oni drugi kreću u ljubavna osvajanja.Ribe

Jesen donosi probleme kod svih koji su u bilo kakvom tipu zabranjenog odnosa, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka.

S nekim dilemama ćete u svojim mislima definitivno završiti i shvatiti ko su osobe kojima treba da se okrenete i posvetite im svoju pažnju i ljubav.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

Povezane vesti:


>