Region

Svet

Region

Državni službenik još jednom spojio Lauševića i Berčeka!

Jedanaesti put zajedno pred kamerama! "Državni službenik" još jednom spojio Žarka Lauševića i Aleksandra Berčeka! Obojica iza sebe imaju veoma bogate i uspešne karijere...

Državni službenik još jednom spojio Lauševića i Berčeka! Screenshoot/Instagram
Sledećeg vikenda premijerno na Superstar TV kanalu počinje druga sezona kriminalističke hit serije "Državni službenik" koja se sa nestrpljenjem očekuje već više od godinu dana.

Pored odlične produkcije, za kvalitet i uspeh serije zaslužna je i sjajna glumačka ekipa u kojoj su se našli i jedni od naših najboljih glumaca, Aleksandar Berček i Žarko Laušević.

Obojica iza sebe imaju veoma bogate i uspešne karijere, glumili su u velikom broju filmova i izneli neke od najznačajnijih uloga, a do sada su se zajedno pojavili u čak 11 ostvarenja domaće kinematografije. Prvo od njih bio je jugoslovenski ratni film „13. jul" iz 1982. godine, pre skoro četiri decenije!


Od tada se Laušević i Berček zajedno pojavljuju u filmovima „Igmanski marš" (1983), „Jagode u grlu" (1985), „Dogodilo se na današnji dan" (1987), „Kolubarska bitka" (1990), „Bolje od bekstva" (1993), kao i serijama „Vuk Kradžić" (1988) i kultnoj „Zaboravljeni" (1991). Poslednji projekat na kome su zajedno sarađivali bio je film „Nož" iz 1999. godine, a tek nakon 20 godina ova dva velikana srela su se ponovo pred kamerama u jednoj od najboljih serija današnjice „Državni službenik", u prvoj sezoni emitovanoj 2019. godine. Njihovo maestralno glumačko umeće tada je sasvim očekivano pobralo sjajne kritike i upravo je to razlog zbog koga publika sa nestrpljenjem iščekuje da sazna šta će biti sa Ilijom (Laušević) i Smiljanom Vučetićem (Berček) u nastavku serije.

Njihove zamršene sudbine, isprepletane sa neočekivanim preokretima i uzbudljivim akcijama, pratićemo od 10. oktobra, svake subote i nedelje od 21 čas, premijerno na Superstar TV.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>