Style

Ljubav

Ljubavni horoskop za oktobar: Negde nesporazumi, a negde napredak...

Ljubavni mesečni horoskop za oktobar 2020. godine najavljuje da bi slobodni Strelci mogli da se nađu u čudnim emotivnim okolnostima, koje će provocirati etičke dileme i pitanja savesti... Negde nesporazumi, a negde napredak...

Ljubavni horoskop za oktobar: Negde nesporazumi, a negde napredak... Svet Plus







Vaga
Upartnerskim odnosima period nesporazuma i razočaranja zbog nerealnih očekivanja – potrebno je da se suočite sa svojim osećanjima i da stvari posmatrate realno.

Da biste u tome uspeli, morate razumeti objektivne okolnosti, koje nameću ograničenja ličnim nastojanjima i željama – i vas i vašeg partnera.

Zajedno ćete lakše proći kroz to, samo kroz iskrenu i neprekinutu komunikaciju. Ljutnji nema mesta, ni na sebe ni na partnera, kad uspete da zajedno pronađete uzroke i razloge, moći ćete da se bolje orijentišete i delujete u odnosu na svoja saznanja.

Slobodne Vage blistaju u bojama jeseni – romansa je na pomolu, a ako ste nestrpljivi, usmerite svoju energiju u kreativne poduhvate.

Zvezde vam pružaju podršku u ostvarenju snova na svim planovima, a kada je ljubav u pitanju, u procesu ste otkrivanja onoga što ljubav za vas stvarno jeste, za razliku od onoga što ste mislili da treba da bude i bez uspeha pokušavali da postignete.




Škorpija
Vreme je za napredak partnerskih odnosa na duhovnom nivou – produbite zajednička interesovanja, istražite duhovne prakse i pronađite onu koja vam oboma odgovara. Imate kosmičku priliku da mnogo saznate, steknete mudrost i toleranciju koja vam je nedostajala i pri tom upoznate i sebe i partnera na mnogo dubljem nivou.

Budite strpljivi i blagonakloni, sledite svoju intuiciju i osnažite suptilne veze sa svojim partnerom.

Slobodne Škorpije osećaju priliv pozitivnog energetskog naboja – to će vam pomoći da se snađete u nekim izazovnim situacijama, u kojima je potrebno više da pokažete svojim primerom moć strpljivosti, prihvatanja i razumevanja, nego da preuzmete inicijativu.

Možete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti nove nivoe emotivne povezanosti i otvoriti vrata neistraženih predela komunikacije i konekcije.




Strelac
U ovom periodu morate uložiti trud u održavanje i negovanje partnerskih odnosa, a možda ćete se osećati skeptično i preispitivati da li uopšte treba da se trudite.

Fokusirajte se na dobre strane vašeg odnosa, prikupite energiju iz onog što vredi, pa iz te perspektive preispitajte i prevrednujte svoja osećanja i svoje odnose.

Ukoliko dođete do zaključka da ste uložili sve što ste imali i dobili sve što ste mogli, povucite se dostojanstveno iz tog odnosa, a ukoliko osetite da treba da se borite i trudite, dajte sve od sebe i uključite partnera u sve aspekte svog života, svojih planova i akcija.

Slobodni Strelci bi mogli da se nađu u čudnim emotivnim okolnostima, koje će provocirati etičke dileme i pitanja savesti. Niko ne može da vam da ispravan savet, ali planetarna konfiguracija vas upućuje da preispitate svoje vrednosti, naspram univerzalnih i da prioritete izmerite novim merilima, koja se ne koriste u uobičajenim situacijama.






 




Jarac
Pokušajte da unesete pozitivnu atmosferu u odnos sa partnerom, jer možete da utičete na njegovo raspoloženje. Pokažite strpljenje i ne shvatajte lično partnerov naboj i potrebu za dramom i sukobom.

Vaše samopouzdanje i uzmeljenost su na ispitu, koji možete da položite sa najvišom ocenom, ukoliko ostanete prisebni, vedri, pozitivni i neuznemireni. Neće vam biti lako, ali to nije iznad vaših sposobnosti, upravo suprotno – to je prilika da upotrebite i unapredite svoje sposobnosti.

Slobodni Jarčevi bi mogli da se nađu u poziciji da se osećaju poniženo – ukoliko pokušavate da skrenete pažnju osobe koja vas uzbuđuje i fascinira, možda u naporu da date sve od sebe, ne primetite da vam ona ne uzvraća adekvatno i da vas na neki način iskorišćava.

A kad to shvatite, možete se osećati zaista poraženo i glupo. Šta god da osećate, prihvatite to smireno, izvucite pouku i nastavite dalje.




Vodolija
U partnerskim odnosima vreme povišene osetljivosti i kod vas i kod partnera. Biće sukoba i nervoze, ali i trenutaka prisnosti, mira i povezanosti.

Od vaše stabilnosti prilično zavisi kakva će atmosfera preovalđivati, pa zato radite ono u čemu ste najbolji – rešavajte probleme i situacije onako kako se pojave, jednu po jednu, temeljno i strpljivo.

Slobodne Vodolije imaju planetarnu podršku za lični rast i razvoj i značajne uvide vezane za unutrašnji i emotivni život.

Rešićete se nekih iluzija, razotkriti neke obrasce i odbaciti neka očekivanja – to je ogroman posao, a vi možete da ga obavite, tako da se osećate slobodno, rasterećeno i spremno za prihvatanje novih izazova i učenje novih lekcija.

Može se pojaviti osoba (ili je ona već prisutna), sa kojom možete da podelite i iskomunicirate svoja unutrašnja previranja i uvide.




Ribe
Izuzetna planetarna konfiguracija pruža vam priliku za pozitivan razvoj partnerskih odnosa, u onom pravcu u kome već neko vreme priželjkujete da krenu.

Pojačana senzitivnost omogućiće vam da bolje razumete partnerove motive i da stvari sagledavate iz njegovog ugla, pa ćete imati širi uvid i dublje shvatanje vašeg odnosa i načina na koje on može da napreduje i da se razvija.

Slobodne Ribe će osećati potrebu da pomažu i popravljaju (intenzivniju nego inače). Vaša empatija i velikodušnost, mogu vas uplesti u komplikovane i frustrirajuće odnose, sa osobom koja će izmicati svim vašim pokušajima da joj se istinski približite.

Ne trošite svoju energiju uzalud, što pre prihvatite da su u pitanju toksični odnosi i skupite snagu da se povučete, bolje za vas.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>