Style

Ljubav

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Nedeljni horoskop od 28. septembra do 4. oktobra 2020. godine. Strelčevi – ako vi znate šta radite kad je ljubav u pitanju, onda svaka vam čast. Na jednu osobu gledate, na drugu mislite….a sa trećom se dopisujete. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Nedeljni horoskop do 4. oktobra: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus






STRELAC

Hrana

Jednim delom ste vi svesni da vaš način života i ishrane umnogome utiče i na to kako izgledate, ali još više na to kako se osećate. Govorite sebi da je vreme da se dovedete u red, ali nikako da to zaista otpočnete. Ovo vam je odlična sedmica, iskoristite je i donesite neke zdrave odluke.



Ljubav

Kako god okrenuli, sve što je vezano za emotivna partnerstva u kojima ste ići će polovično. To ne mora da označi da će biti napetosti i rasprava, ma jok. Može na primer da donese da su vaši zajednički momenti retki, da nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Da oboje morate da obraćate više pažnje na neke druge životne situacije. Pa dobro, šta sad – i ako vremena ima malo, bitno je kako ga koristite, zar ne? Pomozite jedno drugom, podržite se. Slobodni Strelčevi – ako vi znate šta radite kad je ljubav u pitanju, onda svaka vam čast. Na jednu osobu gledate, na drugu mislite….a sa trećom se dopisujete.



Posao

Dok se neke poslovne stvari kreću i napreduju, druge stoje. Niste u pitanju vi i problem koji dolazi sa vaše strane, problem je u drugim osobama i okolnostima koje su „digle rampu“ i ne spuštaju je. U ovoj nedelji pokušavate da pronađete rešenja za neka od ovih pitanja. Moguće je da će se jedna osoba ponuditi da vam pomogne, ali rezultate njenog truda videćemo tek u sledećoj nedelji. U svakodnevnom obavljanju obaveza imaćete povremene zastoje, ali ćete ipak sve uspevati da postignete na vreme.



Novac

Prilivi nisu loši, ali troškovi i dalje dolaze u prvi plan.


Zdravlje

Mentalna opterećenost.

 



JARAC

Hrana

U periodu ste kada biste mogli istinski da uživate u hrani, da se malo opustite i date sebi na volju. Ipak, postoji u vama kočnica koja kao da vam kaže – ovo ne može…ili  – sad bi bilo dosta. I vi ste skloni da je poslušate i prekinete onda kada je najslađe….

Ljubav

Saturn 29-og u vašem znaku kreće direktnim hodom. Zajedno sa njim, krenuće i razrešenja svake vrste i moći ćete da primenite sve ono što ste na teži način do sada naučili (oni koji nisu ništa naučili nek ne brinu, situacije će se same pobrinuti da im pokažu gde su zakazali). U ovoj nedelji prihvatite da se nešto kod partnera menja. Ako je pozitivno, lako ćemo sa tim. Ako je u nekom po vas negativnom pravcu – pokušajte da strpljenjem i mirom rešavate. Slobodni Jarčevi – preko prijatelja, društvenih mreža i kontakata sada stižu potencijalne ljubavne prilike. Nešto se lagano pomera na bolje.

Posao

Pred vama je solidna poslovna sedmica. Ne mogu da kažem da će u njoj sve biti savršeno, ali neke situacije koje su do sada kočile i blokirale počeće da se otvaraju. U suštini, sve ono što ste uložili u prethodnih šest meseci u posao, sav trud i napor koji ste pokazali – sada će početi da donosi svoja ostvarenja. Da, ta ostvarenja i dalje idu jako sporo i kroz težinu, ali idu. Moguće je čak da ćete u ovom periodu dobiti nove poslovne ponude ili nove poslovne predloge o kojima vredi razmisliti.

Novac

Novac polako dolazi, ali dolazi.

Zdravlje

Osetljive tačke su leđa, zglobovi i stomak.

 








VODOLIJA

Hrana

Vi ove nedelje funkcionišete u fazonu – očas posla nabacite koje kilce….ali očas posla to isto kilce i skinete. U prevodu – stalno ćete varirati, ali ta variranja neće biti drastična. Savet – uvedite nešto više kuvanih jela, variva, jedite „na kašiku“….

Ljubav

Saturn u vašem polju podsvesti koji vam je brčkao misli, donosio strahove i blokade – kreće direktno 29-og. Da li to znači da ćete svoje nedoumice po pitanju partnerstva rešiti koliko odmah? Ma ne. Ali znači da ste ušli u period u kojem ćete se lakše dogovoriti prvenstveno sami sa sobom, pa onda i sa voljenom osobom. E sad, to što će neki dogovori podrazumevati i dogovor o razlazu – pa šta da se radi, tako je kako je. Slobodne Vodolije – vi ćete u ovoj nedelji povlačiti ludo hrabre poteze… U prevodu – koliko ste kočili sebe po pitanju jedne osobe, toliko se sada možete odjednom otkočiti….i u potpunosti iznenaditi drugu stranu. Kakve će rezultate ovo doneti – ko to zna….Verovatno polovične.

Posao

Pun Mesec u vašem polju komunikacije i pokreta, dogovora – govori o ogromnoj količini energije koja vam očas posla može otvoriti neke situacije koje su prilično dugo bile zablokirane. Merkur u polju karijere dodatno govori o pokretu, o potezima koje povlačite – sve u suštinskoj želji da napravite ogromnu promenu. Da li ćete uspeti u tome? Da. Možda neće sve biti rešeno odmah, ali ova nedelja je prvi korak na vašem poslovnom putu i nekim sjajnim situacijama koje su pred vama.

Novac

Privlačite novac u ovoj nedelji. Pošto ga privučete, gledajte da ga zadržite.

Zdravlje

Nervoza, problem sa spavanjem, moguće manje povrede u nepažnji.

 


RIBE

Hrana

Vama ove sedmice treba hrana da se njome tešite. Zato ćete toliko uživati u čokoladama, slatkišima, poslasticama koje obožavate. Kako će se to odraziti na vaše varenje, nećete mnogo razmišljati. No, kada vas u drugom delu nedelje „stisnu“ problemi sa želucem, možda ćete se opametiti….

Ljubav

Merkur, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima nalazi se u vama srodnom znaku Škorpije. Takođe, Venera prelazi u vaše polje partnerstava i braka u drugom delu sedmice. U prevodu – razumevanje i suštinska potreba da se prilagodite jedno drugom, kao i neka lepa dešavanja – krenuće intenzivnije između partnera i vas. Ne mogu reći da će vam srce biti u potpunosti na mestu, ali biće vam jasno vidljivo da se stvari menjaju na bolje. Slobodne Ribe – nečija inicijativa prema vama se pojačava i vi se ovaj put nećete sklanjati niti pobeći, naprotiv. Spremni ste da odgovorite na udvaranje ove osobe.

Posao

Sve vezano za vaš posao ide kako treba, koliko god vi bili skloni da na prvo mesto stavljate one negativne stvari, a pozitivne gurali u drugi plan. Poenta je u tome da ste na svom radnom mestu priznati a da imate priliku da ta priznanja postanu još realnija i stabilnija. Ne mogu da vam obećam da ćete u ovoj nedelji imati mirno more u poslovnim dešavanjima, ali mogu da kažem da ćete svaku prepreku rešiti na zadovoljavajuć način.Više obratite pažnju na papirološka pitanja, moguće su greške.

Novac

Ovaj segment još uvek ne možete srediti na zadovoljavajuć način.

Zdravlje

Moguć problem sa krajnicima ili sa zubima. Obratite pažnju na ishranu.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>