Lepota

Ljubav

Najpopularnija frizura ove jeseni! Briše godine sa lica!

Deluje elegantno, laka je za stilizovanje... Najpopularnija frizura ove jeseni! Briše godine sa lica! U pitanju je frizura "zavesa šiške"! Da li ćete se usuditi da je isprobate?

Najpopularnija frizura ove jeseni! Briše godine sa lica! Screenshoot/Instagram
Najmodernija frizura u ovom trenutku na društvenim mrežama jesu duge zavesa šiške, odnosno kako ih Amerikanci zovu "curtain bangs", a o njihovoju popularnosti svedoči i činjenica da se na Tik Toku pod ovim heštegom može pronaći preko 60 miliona video snimaka!


Ovakve šiške nisu nikakva novost - još 60-ih godina prošlog veka nosila ih je jedna od najlepših žena ikada Brižit Bardo, a već dugo su oličenje francuskog šika i nonšalantnosti.
 


U Francuskoj su im žene već decenijama verne, što nije ni čudo - ovaj tip frizure podmlađuje, lak je za stilizovanje i dobro pristaje gotovo svim damama.


Zahvaljujući TikToku sada su postale ultimativni hit širom sveta, pa čak i među mlađom generacijom. Reč je o dužim, asimetrično ošišanim šiškama, koje su razdeljenje na sredini, uokviruju lice i stapaju se sa ostatkom kose.

Ovakve šiške nisu radikalna promena, jer ne zahtevaju svakodnevno feniranje i stilizovanje, već ih možete skloniti i iza ušiju ili ostaviti da ležerno padaju dok vam je ostatak kose u repu, pletenici ili punđi. 


Još jedna prednost zavesa šiški je što su zahvalan izbor za svaku dužinu i tip kose, a u našoj galeriji pogledajte kako dame širom sveta nose ovu trendi frizuru.


 Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena


>