Style

Ljubav

Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju!

Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju! Bikovi najbolje kriju paralelne veze, a Ribe najčešće od svih znakova žive u paralelnoj vezi!

Horoskop i prevara! Kada Ovan prevari tu je kraj! Vodolije varaju i ne priznaju! Svet Plus




Odnos prema ljubavi, vernosti i lojalnosti nije isti kod svih ljudi. Kako se horoskopski znaci ponašaju u slučaju prevare, odnosno, ko je sklon avanturama, a ko ih izbegava?


Ovan u prevaru ulazi kada ga na to natera dosada u vezi. Jednom kada se odmetne, teško ga je vratiti nazad. Vođen strašću ubrzo biva razotkriven, čime završava prethodnu vezu.


Bikovi s godinama postaju sve strastveniji. Vođeni su ljubavlju, pa kada se poklope emocije i privlačnost, oni se bez kolebanja upuštaju u prevaru. Majstori su za to da je prikriju.


Blizancima leži dvojnost, pa im ne predstavlja veliki problem da dugo funcionišu na dve stolice. Teško ih je razotkriti, a u sve to ulaze iz radoznalosti.




 




Rakove vodi želja za materijalnom sigurnošću. Ovo se može promeniti jedino ako u vezi postoje i deca. Ipak, među njima je veliki broj onih koji će i to zameniti za partnera s punim novčanikom.


Lavovi ne spadaju u verne partnere. Vodi ih požuda i strast, na prvom mestu radi dokazivanja. Privlači ih opasnost prevare jer su zavisnici od adrenalina.


Device spadaju u verne znakove. Ipak, ukoliko su nesrećni u vezi, drugog partnera pronalaze bez kolebanja, a često ne samo jednog već utehu potraže u mnoštvu njih.




 



Vagama je ljubav igra. Vole flert i svuda i na svakom mestu traže zabavu takve vrste. Iskreni su prema partneru, pa tako svoju neveru maskiraju poštenjem. Ne može se reći da druga strana nije bila upozorena.


Škorpija je po prirodi veoma ljubomoran znak. Zbog toga izbegava prevaru jer je teško prašta ne samo drugima nego i sebi. Ipak, ako do preljube dođe, biće to samo seks.



Strelac nema problem da promeni partnera. Ne drži ga mesto, pa je među ovim ljudima veliki broj onih koji iza sebe imaju nekoliko dugih veza ili brakova. Prevara kao takva opstaje samo dok se starom partneru ne izgovori - “zbogom”.




 



Jarac u prevaru ulazi jedino ako je dobro pijan ili hronično nezadovoljan vezom u kojoj se nalazi. I tada, ukoliko do toga dođe, ponašaće se kao da se ništa nije dogodilo. Pripadnici ovog znaka teško napuštaju svoje partnere.


Vodolije ne priznaju prevaru. Za njih je veza partnerstvo u kome je sve dozvoljeno. Nije neobično da se čak, nakon burno provedene noći sa drugom osobom, svom partneru prijateljski povere i podele utiske.


Ribe su romantične ali nisu sigurne šta zaista žele, pa se zbog toga lako zaljubljuju. Imaju dar da vešto prikriju preljubu i zato je među njima najveći broj onih koji se godinama nalaze u paralelnim vezama.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>