Region

Svet

Ljupka Stević o incidentu! Sada joj je svejedno! Srbija na njenoj strani!

Pevača Ljupka Stević se oglasila o incidentu koji se dogodio pre nekoliko dana i kaže da joj je sada svejedno! Sudeći po komentarima i izjavama njenih komšija, Srbija je na njenoj strani!

Ljupka Stević o incidentu! Sada joj je svejedno! Srbija na njenoj strani! Screenshoot/Instagram



U ispovesti za Alo, Ljupka je otkrila da je Simić bio neveran, ne samo zakonitoj ženi s kojom ima četvoro dece, a koju je varao s njom, već je i nju varao sa drugim ženama. Uglavnom mlađim! 

Poput prave detektivke, Ljupka Stević je ugradila prisluškivače u jedan od njegovih automobila i tako saznala da njen sada već bivši dečko ugovara seks akcije u njegovoj vikendici na Avali. Tada joj je pukao film i odlučila je da stvar preuzme u svoje ruke!


Filmska akcija koju je priredila na prakingu ispred zgrade, Ljupku je koštala mesec dana zabrane prilaska i komunikacije sa generalom Simićem, ali joj to uopšte nije teško palo.


 Iskrena da budem, sad mi je svejedno! (smeh) Još uvek me nisu pozvali iz policijske stanice da potvrdimo meru zabrane prilaska, ali sigurna sam da će se to desiti u toku dana. Išla sam te večeri do automobila da uzmem torbicu u kojoj je bio novac koji sam zaradila na nastupima u Crnoj Gori, ali nije bilo ni torbice ni para. Nema veze, preživeću - kaže Ljupka i dodaje:

- S obzirom na to da ne smem da mu priđem, a svakako i ne bih nikad više u životu, možda će mi preko trećeg lica poslati stvari koje su ostale kod njega, kao i dokumenta, ali i novac. Za sve ostalo ćemo lako - rekla je Ljupka u svom stilu, ne želeći da dodatno daje na značaju spektaklu koji je priredila ne samo bivšem parteru, već i celoj Srbiji, koja je, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, stala na njenu stranu. 






Srbljanovićeva: Svi smo mi Ljupka!

Spisateljica Biljana Srbljanović se pronašla u priči pevačice Ljupke Stević, pa joj je pružila podršku preko društvenih mreža.

 - Ko nikad nije bio Ljupka, da prvi baci kamen. Ja sam Ljupka - napisala je Biljana.




Komšije otkrile šta se dešavalo između Ljupke Stevića i Dragiše Simića!


- Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred - rekla je za „Alo!“ konobarica Milica, koja je bila očevidac ovog događaja. Kako kaže, Ljupka nije bila u alkoholisanom stanju, niti joj se činila neuračunljivom.


- Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali... To što je Ljupka uradila, uradio bi svako normalan. Ja prva. Ako mene pitate, mislim da je zaslužio da prođe mnogo gore nego što je prošao - bila je izričita Milica.

Prodavačica u obližnjoj radnji delila je Miličino mišljenje. Kako kaže, Ljupka je njihova komšinica na čiji su postupak svi ponosni.

- Ona je naša i mi smo na njenoj strani. Nisam baš upućena u priču, zašto i zbog čega se to desilo, ali koji god da je razlog, ne sumnjamo da je ona u pravu - kaže jedna od prodavačica, dok se druge dve slažu s njom.

- Ljupka je divna devojka, stalno dolazi kod nas, i o njoj sve samo najlepše možemo reći - gotovo uglas su dodale druge dve prodavačice.

Vlasnik cvećare iz kraja, koji se u tom trenutku zatekao u prodavnici, takođe je bio svedok ovog događaja.

- Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom - rekao je gospodin. Bio je prilično uzdržan u komentarima, ogradio se da ne može suditi o nečemu čiju pozadinu ne zna, ali da Ljupku nikako ne osuđuje.


- Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge. Nemam šta ružno da o njoj kažem - rekao je za „Alo!“ vlasnik cvećare koji se nije predstavio.



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>