Region

Svet

Evo kako je Gagi Đogani došao na red za hapšenje!

Evo kako je Gagi Đogani došao na red za hapšenje! Denser je uhapšen policijskoj akciji pre dva dana zbog posedovanja narkotika! On se pravdao da je drogu kupio za ličnu upotrebu, nakon čega je pušten i još uvek se čeka odluka tužilaštva o daljem postupku koji će se voditi protiv njega.

Evo kako je Gagi Đogani došao na red za hapšenje! Screenshoot/Instagram

Đogani nije ni sanjao da je njegov diler već mesecima pod prismotrom policije, te da su skoro svi njegovi klijenti, a do sada ih je bilo 45, pohapšeni. Tako je na red došao i Đogani, saznaje Alo.

-Gagi je na saslušanju priznao da je od dilera pribavio nedozvoljenu supstancu, ali negirao je krivično delo preprodaje. Rekao je da je kokain kupio za 140 evra kako bi se opustio jer je, navodno, nakon „Zadruge 3“ pod konstantnim pritiskom i stresom - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak istrazi.


Do Gagijevog hapšenja došlo je zbog policijskog praćenja narko-dilera:

- Od početka godine pratilo se kretanje ozloglašenog prodavca narkotika, kao i njegov telefon. Tako su uhapšeni skoro svi oni koji su kod njega pribavljali nedozvoljene opojne supstance, a Gagi Đogani je 45. uhapšeni kupac - ispričao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“.


Ispred stanice policije u kojoj je denser proveo nekoliko sati na saslušanju sreli smo njegovu sestru Nađu, ali i sestrića Adama Đoganija, koji su ga čekali, a ona je za „Alo!“ rekla:-Strašno je to što će pojedini jedva dočekati da ga opet nazivaju narkomanom, da ga pljuju, a taman se lepo predstavio javnosti u "Zadruzi".

Gagi se kratko oglasio na svom Instagram nalogu. 

- Dobro sam, hvala što brinete! Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju - napisao je Gagi Đogani 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>